Jó az iphone 4?

Figyelt kérdés
kinek miért tetszik és kinek miért nem?
2010. nov. 16. 20:22
 81/104 anonim válasza:
100%
most kapok nem soká.nekem tökéletes lesz
2011. máj. 29. 23:45
 82/104 anonim ***** válasza:
82%

ti nem tudjátok h hogy lett az android

fogták az iPhone-t átnézték a szoftvert, és egy két dolgot kijavítottak benne amit az Apple elcseszett... ez az android...

2011. jún. 8. 18:30
 83/104 anonim ***** válasza:
85%
azért mostmár az IOS 5 nagyot üt. tök jó dolgokat tettek bele.
2011. jún. 9. 11:04
 84/104 anonim válasza:
64%
nekem is ilyenem van és 13 éves vagyok :) éss nagyon nagyon teccik. :)
2011. jún. 12. 20:58
 85/104 anonim ***** válasza:
64%
télleg csak villogni jó de különben semmire se jó az antemmája egy fos csak a jó programok drágák rá szóval marad egy k*va drága telefonálásra nem alkalmas készülék (vágja a füled miközben telefonálsz és néha megszakad a térerő) nekem htc-m van töménytelen ingyenes program stb.. és olcsóbb is. Apukámnak van iphone 4-e megvette 200 ezerért és nagyon nincs megelégedve vele. 1.probléma az volt, hogy leesett kb 30 cm-ről és go szeviz. 2 hét javítás de nem tudták teljesen megcsinálni (a probléma az volt hogy nem tudott vele telefonálni)Úgyhogy nagyon nem ajánlom sokkal kényelmesebb egy htc ennyi.
2011. jún. 18. 11:38
 86/104 anonim ***** válasza:
79%

XDDDUtolsó nagyon megnevettettél: DD

Hogy vágja a füledet vagy mi vágja?a plexi?:D

Egyszerű nem kell izomból oda nyomni a füledhez és nemfogja vágni:)

Antennája miért lenne fos?Az is egy túlságosan felfújt téma, nekem már rakás iPhone 4 járt a kezembe de még akarva sem tudtam "levenni" a térerőt.

2011. jún. 18. 12:01
 87/104 anonim ***** válasza:
86%

Utolsó előttinek. Te még életedben nem használtál iPhone-t és biztos, hogy nincs is. Az Apple nem szarakodik, hogy ha nem tudják javítani akkor cserélik. Meg ez a 30cm-ről leesett és nem lehet vele telefonálni, és ezért sz@r?? LOL Ezen még elmélkedjél kicsit.

Nekem is HTC-m van, de bármikor elcserélném egy iPhone-ra ha tudtam volna hamarabb, hogy az előfizetésemhez azt is vehettem volna akkor most az lenne.

A sok ingyenes app legtöbbje gagyi, ritka a jó app. Az iPhonenál ez pont fordítva van lehet, hogy fizetős, de azok legalább minőséget képviselnek. Ott is lehet gagyi, de ritkább.

2011. jún. 18. 15:31
 88/104 Fuuton ***** válasza:
100%

Ezzel nem lehet vitatkozni...

De nekem túl nehéz, és szögletes, de nem annyira rossz...

De a Galaxy S-emet nem cserélném le rá.

2011. jún. 18. 23:35
 89/104 anonim ***** válasza:
81%
hát csakhogy szinte mindenki panaszkodik rá, hogy kényelmetlen és ha az egyik ujjad eltakarja az oldalát vagy a wifi-t vagy a térerőt gyengén veszi..:(
2011. jún. 26. 21:41
 90/104 anonim ***** válasza:
81%

1. Formája nagyon tetszik

2. Rengeteg 425.000 alkalmazás

3. Legjobb játékok

4. iBooks, iTunes, AppStore mind remek

5. Game Center miatt nagyon jó játszani

6. Retina display gyögyörü

7. Az iOS 5 bétával veri a SGS2-t is Benchmark tesztbe

8. Flash ugyan már ... csak a baj van vele

9. HTML 5 powa

2011. jún. 27. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!