Jó az iphone 4?

Figyelt kérdés
kinek miért tetszik és kinek miért nem?
2010. nov. 16. 20:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/104 anonim ***** válasza:
100%
70%!"Androidra semmi sw buherálás nem kell, hogy működjön."Ezen mekkorát röhögtem ROM csere nélkül egy darab hulladék az egész a JB egy olyan megoldás amivel kicsit többre képes a teló de JB nélkül teljesen odaver az androidnak.Nekem is volt galaxym 1 hónapig bírtam a folytonos fagyást az akadozást és az ilyen hülye hibákat.Azt megnyomkodtam haver ROM cserélt samuját sokkal jobb volt de én nem szeretek ilyenekkel foglalkozni így el is adtam azt vettem egy szifon 4-et fényévekkel odaver a galaxynak saját tapasztalat alapján mondom ezt nem a levegőbe beszélek.Úgyhogy nekem senki ne mondja azt hogy a szifonra kell JB és a samura meg nem kell semmi ez pont fordítva van!
2011. febr. 28. 19:09
 22/104 anonim ***** válasza:
50%

85%!

1.Hidd el lehet nélküle élni elég gyenge indok.

2.JB.Nem értem mire gondolsz a JB nem kötelező a telefon tökéletes működéséhez.

3.Flash hűha de nagy dolog galaxymba volt úgy belassult tőle az oldal és szétesett hogy az valami rémálom volt.

4.Aksi.Nem érzem fontosnak hogy ki be vegyem az aksit tudod ezekbe a telefonokba nem 2 év használatos aksi van.

5.Hát figyelj vigyázni kell rá ezt nem tagadom de szerintem nem jobban mint egy másik telefonra.

Nekem is w800-am volt régebben nagyon jó kis teló!

2011. febr. 28. 19:18
 23/104 bp1985 ***** válasza:
69%
Miért is nem megy rom csere nélkül? Androidos telefonom van gyári rommal, és érdekes, minden felmegy rá...
2011. febr. 28. 19:20
 24/104 bp1985 ***** válasza:
69%

JB.Nem értem mire gondolsz a JB nem kötelező a telefon tökéletes működéséhez.

Miért is nem működik alap esetben más telefonokkal? A legolcsóbb telefonon is megy.

Akksi: Tudod, nem árt, ha kicserélem 1 perc alatt, és nem kell csavaroznom.

Flash: Az, hogy te nem használod, nem azt jelenti, h más sem használja.

2011. febr. 28. 19:23
 25/104 anonim ***** válasza:
75%
70%!Nem arra értettem hogy mi megy fel rá habár az iPhone programok magasan verik az android alkalmazásait ezt ne hozd fel mert megint egy gyenge pont az androidnak.Én az akadásmentes használatra értettem ami az androidról nem mondható el ROM csere nélkül.
2011. febr. 28. 19:36
 26/104 anonim ***** válasza:
75%
"Miért is nem működik alap esetben más telefonokkal? A legolcsóbb telefonon is megy." Ezt mire érted nem értem a kérdést.Érdekes lenne ha csavarhúzóval leszedhetnéd a hátlapot ebből látszik hogy nem értesz hozzá csak pocskondiázod aki nem tapasztalatból beszél mint pl te az ne hurrogjon le más telefont!
2011. febr. 28. 19:39
 27/104 bp1985 ***** válasza:
91%

Nem arra értettem hogy mi megy fel rá habár az iPhone programok magasan verik az android alkalmazásait

Ja, igen, több játék van rá. Köszi, arra ott a ps3. Munkára meg vettem egy htc-t, ami tudja azt, amit az IPhone nem tudott. Most arról, hogy neked csőlátásod van az IPhone felé, azt sajnos én nem tudom kezelni.

2011. febr. 28. 20:53
 28/104 anonim ***** válasza:
100%
Mit tud a HTC?
2011. febr. 28. 21:13
 29/104 anonim ***** válasza:
100%
Nincs cső látásom csak tanultam hibáimból hogy beleugrottam anno az androidba.
2011. febr. 28. 21:15
 30/104 bp1985 ***** válasza:
91%
Én meg abból, hogy vettem anno egy 3gs-t. Még a winmob is jobban használható a munkámhoz, mint az ios. Kinek mire kell. Játékra IPhone, munkára htc. Mit tud? Mondjuk nem borul össze, ha rácsatlakozom egy windows serverre.
2011. febr. 28. 21:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!