Jó az iphone 4?

Figyelt kérdés
kinek miért tetszik és kinek miért nem?
2010. nov. 16. 20:22
 51/104 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az 5-öt veri oda a GS2 :D
2011. ápr. 24. 14:06
 52/104 anonim válasza:
100%

marha drága, de ha van pénzed megvenni, és alkalmazásokat venni, a lehető legjobb teló...

(:D ezt droidosként mondom :))

2011. ápr. 24. 14:48
 53/104 anonim ***** válasza:
100%
Jó h itt isteníted a Galaxy S-t, de a kijelzője még a fehér színt sem ismeri:DMellesleg az S 2 elvileg drágább is lesz mint az új generációs iPhone
2011. ápr. 24. 15:08
 54/104 anonim ***** válasza:
79%

Büntelen iPhone...

Na majd most jönnek a s5230 userek...

2011. ápr. 24. 16:39
 55/104 anonim ***** válasza:
36%
Na jöttök ezzel hogy az SGS2 odaveri az i4-et igen mivel az i4 a sima sgs meg az ilyenek időszakába jelent meg és szét verte az sgs-t.Jöhet az sgs 2 addig lesz jobb míg ki nem jön az i5 mert az megint le fogja alázni.
2011. ápr. 24. 23:14
 56/104 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos,1GB ram nem biztos,hogy lesz...
2011. ápr. 25. 08:08
 57/104 anonim válasza:
100%
Nekem bejött!
2011. ápr. 30. 10:41
 58/104 anonim ***** válasza:
100%

Én Desire-t vettem. Hát, hogy is mondjam lehet nem kellett volna. Egész jó telefon, de vannak nagyon idegesítő hibái. Pl a hangszórói egy rakás sz@r mindkettő a külső és belső is. Telefonálásnál állandó sistergés van és ez széria hiba.

Jönnek itt a gyíkhuszárok azzal, hogy i4-en nem lehet BT-on adatokat küldeni. Őszintén?? Fingom sincs, hogy mikor használtam utóljára BT-t adatküldésre.

Akkut nem lehet cserélni? Én kb csak akkor veszem ki az akkut ha lefagy ez a sz@r android.

Adatmentés? Mert összetörik a telefon meg nem lehet bekapcsolni?? LOL Normális ember a fontos adatokat nem egy helyen tárolja.

Vigyázni kell az iphonra?? Hát az összes androidos telefonra vigyázni kell ha nem akarod összetörni.

Ezek csak ilyen látszat kifogások, hogy mégis mibe lehet belekötni.

Olyan hátrányokat soroltak fel itt egyesek az iPhone mellé amik messze elbújhatnak az Android és a Desire hibái mellett. Sajnos ez tény.

Rengetegszer akad, meg még egy rakás probléma van vele főleg hogyha az ember sok appot tesz fel.

Továbbá a 147 mega hely amire appokat lehet telepíteni rohadt kevés. Alig lehet valamit feltenni pluszba.

Custom rommal sem sokkal jobb a helyzet. Igaz ott meg lehet növelni a tárhelyet, de egyébként azzal is csak a laggolás meg a fagyás van. És ezek tények, pedig sok romot kipróbáltam.

2011. ápr. 30. 18:09
 59/104 Fuuton ***** válasza:
100%

Ott hibáztál, amikor Desiret vettél.

Nekem Galaxy S em van, és egyszer fagyott ki, és azt sem tudom mitől.

Én elégedett vagyok vele, ennek 8 GB a belső memóriája, szóval cucc fér rá bőven.

2011. ápr. 30. 20:18
 60/104 anonim ***** válasza:
100%

Az SGS-ben nincs vaku meg eléggé gagyi műanyag érzete van. Meg a kijelzője sem tetszett. Ja és sokkal drágább lett volna, mint a Desire. Annyival többet bőven nem ér.

Sajnos későn tudtam meg, hogy vehettem volna iPhone-t is csak nem a webshopban hanem egy T-pontba kellett volna menni, mert üzleti díjcsomagom van.

2011. ápr. 30. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!