Jó az iphone 4?

Figyelt kérdés
kinek miért tetszik és kinek miért nem?
2010. nov. 16. 20:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 bp1985 ***** válasza:
76%

Ja és az előző kommentelőknek azt mondom hogy az iPhone 4-be beleépített Flash Tároló Van!!!

A világ legnagyobb baromsága. Még az 5 ezer ft-os telefonba is lehet tenni memkártyát. Összeomlik teljesen, hogy mented le az adataidat? Sehogy. Tényleg nagyon jó dolog.

2011. márc. 31. 19:49
 42/104 anonim ***** válasza:
77%
Itunes Backup tudtommal arra való:)
2011. márc. 31. 22:27
 43/104 bp1985 ***** válasza:
94%
Összetörik a telefon, akkor mit kezdes az ituness-al? Vagy ha be sem lehet kapcsolni? Akkor is azt használod?
2011. márc. 31. 22:43
 44/104 anonim ***** válasza:
73%
Te gyík első használatkor átmegy az összes adat.
2011. ápr. 1. 12:27
 45/104 anonim válasza:
86%
Hát, először is tudnod kéne h mie akarod használni a mobilt. (már ha akarsz venni, mert a címből ez nem derül ki) Hogyha olcsóbb de iPhoneSZERŰ mobilt akarsz akk android. Biztos h elterjettebb lesz mint az iPhoneok, mert olcsóbb. Viszont ha pl galaxy s-t akarsz, akk vedd figyelembe, hogy az én mostani szarszungom 1 éve király volt, most egy****. Az iPhone meg mindig iPhone marad. Ha így gondolkodsz, mindenképpen az ájfont ajánlom. :)
2011. ápr. 20. 13:45
 46/104 anonim ***** válasza:
36%

Legjobb telefon a világon és az is marad.

Az android 1 szar. Csak az fikázza aki irígy rá mert nem tudja kifizetni.

2011. ápr. 24. 13:06
 47/104 anonim ***** válasza:
100%

De az ájfon kicsikét azért drágább mint a Galaxy S de mégis van olyan jó.

A Galaxy S2 meg már ugy odaveri az áfjont, hogy azt leírin nem lehet...

2011. ápr. 24. 13:20
 48/104 anonim válasza:
100%

15 éves unokatestvéremnek van, imádja. Nekem egy Sony W595-öm van, de sose cserélném el egy iPhone-ra. Szépek-szépek az alkalmazások, de szerintem lehet élni nélkülük. Oké, netezni elég jó róla, de nekem nincs szükségem havi x ezerért állandó netkapcsolatra a zsebemben, fölösleges. Egyedül a kamerája miatt irigylem, szerintem nagyon jól fotóz.

Az egész külseje sem jön be, és szerintem nem lehet eléggé személyre szabni. Csak gyári csengőhangokat lehet rajta alapból beállítani, nincs fájlkezelő, mindent külön alkalmazásból lehet megnyitni.

Nem vagyok hozzáértő, csak azt mondom, hogy nem használnám. A velem egykorúak fele odavan egy iPhone-ért, aztán ki sem tudják használni...

L/16

2011. ápr. 24. 13:25
 49/104 Fuuton ***** válasza:
77%

Röhögtem néhányat. Na akkor elmagyarázom.

Az iPhone miért gördülékenyebb?

Valóba így van, gördülékenyebb, mint egy gyári ROM-os Android, pl. egy 2.1-el.

Azért, mert az iOS csak az iPhone hardverére van optimalizálva, az Android meg mindenféle hardverű telefonon ott van.

Na most a custom ROM-ok azért jobbak az egyes telefonokon, mert az csakis arra van optimalizálva.

Pl. egy Galaxy S rom nem fog menni a ZTE Bladen.

Érzitek a különbséget, ugye?

Oké, jöhet a következő.

Miért van az iPhone-ra sokkal több és jobb grafikájú játék, és program?

Nos, ez is csak programozás kérdése.

Rengetegen nem Jailbrakelik a iPhoneukat, mert féltik.

Ha viszont így akarnak játszani, ahhoz meg kell venni a sok játékot, meg programot, ami rengeteg pénz.

És gondolhatjátok, hogy a fejlesztők nem Androidra fogják fejleszteni a sok jó játékot potompénzért, mikor a sok hülye megveszi jó pénzért iPhonra.

Van fogalmatok, hogy ez mennyi bevételt jelent nekik?

Gondolkozzatok egy kicsit.

Aztán a Galaxy S-t meg csak ne szidjátok, mert jelenleg a legjobb telefon, rengetegen foglalkozzanak azzal, hogy még a tökéletestől is jobb legyen a szoftver.

Hardverileg tökéletes, és az anyaghasználatra se lehet panasz, mert hibátlan.

Nem azt mondom, hogy az iPhone csúnya, de nagyon le van korlátozva.

A Galaxy S Super AMOLED kijelzője olyannyira jó, hogy az iPhonehoz is olyanokat akartak, fel akarták vásárolni a Samsungtól a Super AMOLED kijelzőket,de a Samsung nem adta el, mert kellett a Galaxy S-be.

És ezért van olyan kijelző az iPhone 4-ben, amilyen.

A Galaxy S nem volt olyan gördülékeny a 2.1-el, de a 2.2-vel nekem szaggatásmentesen visz mindent, sőt már kint van rá a 2.2.1, sőt a 2.3.3 IS.

Emellett rengeteg custom ROM.

A Galaxy S-t csak ajánlani tudom nektek, hibátlan, mindent tud.

Az iPhone 4-et nem használtam, de rengeteg rosszat hallottam róla, ami jót hallottam róla , az mind megalapozatlan volt.

Egyszóval nem verte soha és nem is fogja verni az iPhone 4, vagy akármelyik a Samsung Galaxy S-t.

Mondhatjátok, hogy jön az iPhone 5, én meg azt mondom erre, hogy jön pár hét múlva a Galaxy S II.

De szerintem fölösleges olyat venni. Nem tudnak annyival többet, mint amennyivel drágább.

2011. ápr. 24. 13:36
 50/104 anonim ***** válasza:
77%

"A Galaxy S2 meg már ugy odaveri az áfjont"

Az 5 fogja verni a galaxy s2 t : )

2011. ápr. 24. 13:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!