Jó az iphone 4?

Figyelt kérdés
kinek miért tetszik és kinek miért nem?
2010. nov. 16. 20:22
 71/104 anonim ***** válasza:
100%

3gs-nél még azvolt,hogy minek vaku...de mostmár kell :D

árá

2011. máj. 12. 14:49
 72/104 anonim ***** válasza:
100%

3gs-nél még azvolt,hogy minek vaku...de mostmár kell :D

árban megegyezik a galaxy s2-vel ...ott nem kérdéses melyik a jobb tudásban...

2011. máj. 12. 14:50
 73/104 anonim ***** válasza:
100%
Aztán jön az i5 és pápá sgs 2.
2011. máj. 12. 16:32
 74/104 anonim ***** válasza:
100%
Hihi. Ennyi:)
2011. máj. 12. 22:31
 75/104 anonim ***** válasza:
100%
Magyaroknak nem való, magyaroknak túl drága.
2011. máj. 13. 07:17
 76/104 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem rengeteg magyar is megveszi...én még mielőtt összegyűjtöttem a rávalót is rengeteget láttam mindnfelé
2011. máj. 13. 10:26
 77/104 anonim ***** válasza:
93%

Tetszik, de nem a legjobb teló, az új LG Optimus 2X P990 fényévekkel jobb szebb nagyobb és többet is tud és még így is olcsóbb

visszatérve sz iPhone-hoz, a hagyományos tekóknál sokkal jobb de nekem nem tetszik, hogy nincs háttér, főképernyő, hanem menü az alap cucc viszont az szépen möggg van csinálva, szerintem jól néz ki kívülről tetszik ez a fajta "egyszerűség", de állítólag sokszor elmegy a térerő a fémcsík miatt:(

kicsi a kijelzője csak 3,5", az előbbi LG 4"-os (10,16 centimétör), és van rajta HDMI csatlakozó és ez azé' jó dolog:)) Az iPhone nem bővíthető az LG meg igen:P

Egyik haverom amint lehetett kapni az LG Optimus 2X-et egyből megvette mittoménmelyik city-ben ázsiában asszem (?) hazahozta, semmi gond nincs vele nemtom h miért szidja mindenki az LG-ket

ennyi vót' kicsit nagyon hosszú lett de mindegy:D

2011. máj. 16. 18:43
 78/104 anonim ***** válasza:
94%
Ja, és az iPhone nem éri meg az árát, azért veszik hogy kitűnjenek mások közül, aki tényleg telefonálni akar, az telefont vesz, nem iPhone-t viszont temérdek játék van rá:))
2011. máj. 16. 18:48
 79/104 anonim ***** válasza:
100%

"Egyik haverom amint lehetett kapni az LG Optimus 2X-et egyből megvette mittoménmelyik city-ben ázsiában asszem (?) hazahozta, semmi gond nincs vele nemtom h miért szidja mindenki az LG-ket "

Majd idővel rájön, hogy miért szidja mindenki az LG-t.

Nem mellesleg a 4" az már b@szott nagy. Már a 3.5" is határeset, de még elfogadható. Az én telóm is nagyobb, mint 3.5 de csak kicsivel hosszabb így nem zavaró.

Az meg, hogy egyhangú az iPhone?? Azért mert az Androidot össze-vissza lehet csicsázni?? Annak jó aki szereti b@zerálni a telefonját, de aki komoly dolgokra akarja használni annak kb rohadtul mindegy. Én amikor megvettem a telómat rohadt sok időm elment a rom cserélgetéssel meg ilyen-olyan b@zerálással. Pedig nem ócsó cuccot vettem, de a mai napig nem elég megbízható.

Azt meg valahogy mégsem tapasztalják túl sokan, hogy elmenne a térerő az iPhone-on. De az én telóm sem egy térerő király ha azt nézzük és pont valamelyik Samsungot tesztelték úgy ahogy az iPhone-t és ott is elment a térerő.

2011. máj. 16. 19:10
 80/104 anonim ***** válasza:
100%

hát az enyémen nem megy el a térerő. de nem is az első szállítmámyokból vettem, hanem ez már javított.

engem nem zavar h nincs háttér, sőt!amugy be lehet állítani, , egyszer kipróbáltam, de le is vettem mert a sok szines ikon előtt hát nagyon rusnya volt...

nekem tényleg nincs kedvem állandóan bütykölni a telefont, romot főzőcskézni (jó, tudom van aki meg ezt élvezi). amikor megvettem 1 hónapig nem vettem rá semmilyen appot meg gamet h megnézzem free tartalmakkal nem fogko e unatkozni. nem unatkoztam, volt h csak a drága játékok demoját szeedtem le és azzal is elvoltam tök sokáig. még ha nem is tud rá az ember költeni akkor is kap egy csomó mindent!

2 évig nem aggódom h lesz e frissítés.

persze van már teéefon duplamaggal, és? most komolyan. mire megy vele? még erre a telefonra is alig készült olyan minőségi alkalmazás, játék ami kihasználná a képességeit. birom én az angry birdsot, de inkább néznék több infinity blade minőségű játékot. jó hogy jönnek a sokmagos, 100 colos kijelzős tapitelók, de hát mit tudunk vele kezdeni??itt hever ez a hardver is kihasználatlanul...engem ez zavar. nem is fogok beruházni se az ájfón 5 re , se a SG SII re és társaira, mert még ebből a telefonból sem hoztak ki semmit jóformán. még mindig csak jóformán bohóckodni tus vele egy átlag júzer.

2011. máj. 17. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!