Jó az iphone 4?

Figyelt kérdés
kinek miért tetszik és kinek miért nem?
2010. nov. 16. 20:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/104 anonim ***** válasza:
27%

státuszszimbólum

nem a kihasználásról szól ez, megteheti, hogy mondjuk ezzel ver be egy szöget :)

2010. dec. 15. 00:03
 12/104 anonim válasza:
5%

nagyon rossz... barátomnak van, és hogy ezzel mennyit kell szenvedni..

én már tuti kidobtam volna a helyébe.

1. 10 esetből 5ször nem lehet felhívni, mert épp a kezébe van a telefon és ilyenkor ugyebár nem sűrűn van térerő.

2. a fényképezője olyan mint egy kb egy két évvel ezelőtti nokiáé

3. stereo hangszóró nincs, rosszul szól

4. nem kommunikál semmivel, más iphoneval sem

5. nem lehet bele memóriakártyát rakni

6. az üveg összetörik ha 10 centiről leejted akkor is, és vehetsz új telefont mert nem javítják

szóval nem tud semmit, és gagyi.

2011. febr. 9. 21:26
 13/104 anonim ***** válasza:
84%

A térerőproblémát az ÚJABB iPhone 4-es modelleken már kijavították.

Szerintem sokkal job, mint a Galaxy S (bár nem tudom miért mindig ezzel példálóznak) nekem Galaxy S van, de nem igazán szeretem. Amikor megvettük mindenki az egekig dícsérte...hát nemjött be.

a bátyámnak iPhone 4-e van, bármikor elcserélném vele, de sajna nem akarja.:/

2011. febr. 18. 10:22
 14/104 anonim ***** válasza:
87%
Ja igen, és azért teetszik az iPhone mert kifinomult technológiája és szép megjelenése van, korlátlan mennyiségű alkalmazást (játékok, fotoszerkesztők, stb.) tölthetsz le az Apple Store-ból, nagyon szépen játsza le a videókat (főleg a HD-seket), és rengeteg lehetőség van benne.:)
2011. febr. 18. 10:24
 15/104 anonim ***** válasza:
17%
Hát add el és fizess rá egy keveset egy újra pl interneten:D
2011. febr. 18. 15:48
 16/104 anonim ***** válasza:
77%
3 ismerősömnek van, és mind3 imádja. És szerintem is jobb, mint egy Galaxy S
2011. febr. 22. 09:06
 17/104 anonim ***** válasza:
81%
A piacon jelenleg ez csücsül a trónon.A
2011. febr. 27. 23:10
 18/104 anonim ***** válasza:
73%
A piacon jelenleg ez a telefon csücsül a trónon.Használhatóság,összeszerelés ötös.Galaxy S meg az ilyen hulladék androiddal működő telefonok elbújhatnak mögötte.Nagyon ajánlom vedd meg nyugodtan és ne hallgass ezekre az elvakult android meg samsung fanokra úgy el vannak ájulva hogy még egy követ is megvennének csak legyen rajta hogy android/samsung.
2011. febr. 27. 23:15
 19/104 bp1985 ***** válasza:
22%
Ha annyira gagyi az Android, akkor miért jött ki minden FÜGGETLEN teszten jobbra az android az ios-nél, illetve a galaxy s az IPhone-nál? Ja, pl androidnál megkérdezem, hogy mi az a jailbrake? Ja, csak IPhone-ra kell? Ennyit róla. Androidra semmi sw buherálás nem kell, hogy működjön, és az ára is annyi, amennyit ér, illetve tud, és nem tukmálnak rám mindenféle előfizetést mellé. Ja, és a bletooth sincs korlátozva.
2011. febr. 27. 23:21
 20/104 anonim ***** válasza:
33%

"...ne hallgass ezekre az elvakult android meg samsung fanokra úgy el vannak ájulva hogy még egy követ is megvennének csak legyen rajta hogy android/samsung."

Kösz, de én megvagyok elégedve a "buta" W800i-mel.

Az, hogy tesztelem őket mint független, eléggé meggyűlöltette velem az iPhone-t.

I. Bluetooth korlátozva.

II. Jailbrake

III. Flash támogatás

IV. Akksicsere

V. Jobban kell ügyelned rá mint a hímestojásra.

VI. Bővíthetőség

Ezek gondolom ismerősek.

Üdv: Egy telefon szaküzlet alkalmazottja.

2011. febr. 28. 15:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!