Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Apple iPhone 16 Pro vagy a...

Az Apple iPhone 16 Pro vagy a Samsung Galaxy S25 Ultra a jobb?

Figyelt kérdés
jan. 27. 10:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Lekerekített a sarka. Nem S24-ről van szó!!! A másikban külsőre pont az nem tetszik, hogy furán túl íves.
tegnapelőtt 07:33
 12/20 anonim ***** válasza:
49%
2 rossz az analógia, egyértelműen a GT3 RS:D
tegnapelőtt 17:42
 13/20 anonim ***** válasza:
49%

"A mostani telefonom is nagyjából a 16 pro méretével rendelkezik. A másik egyértelműen nagyobb, de simán megszokható."

Való életben másképpen működik.

Azért a tömegközlekedésen könnyebb 1 kézzel megfogni egy 16 Pro-t, mint egy S25 Ultra-t.

Telefonoknál meg azért sok az 1 cm, 10%-os differencia, ami azért minden csak nem elhanyagolható...

tegnapelőtt 22:45
 14/20 anonim válasza:
Mire kell a telefon?
tegnap 16:26
 15/20 A kérdező kommentje:
Élni. Munkahelyen nem kapok, a sajátot kell használni munkacélra is. Telefonálok, emailezek, bankolok, fizetem a számlákat. Ezen kívül szabadidős tevékenységre: titkot, facebook, youtube, fotózás, videózás. Tehát szerintem arra, amire a legtöbb embernek kell. A mostani telefonom 7 éves. Annó csúcskategória volt, de mostanra kezd döglődni, kellene egy másik. Olcsóbb árkategóriában nagyon kiábrándító készülékeket látok csak, nem venném meg őket jó szívvel, ami újabb 6-7 évre kiszolgálna.
tegnap 17:09
 16/20 anonim válasza:

Akkor teljesen általános felhasználás. Ebben az esetben tényleg csak azon múlik, hogy melyik tetszik külsőre jobban neked. Csak azért kérdeztem, hogy esetleg van bármilyen különleges felhasználás. Az én esetemben pl.: tervkezelő applikációt használok telefonon, ahol egy épület 3D modelljét is meg kell tudjam pörgetni térben és mondjuk kivetíteni egy tv-re prezentáció közben. Erre nekem az iphone alkalmasabb, mert a szoftver, amivel gépen dolgozok az anno Mac-re lett írva ezért ennek a telefonos applikációja is sokkal jobban van optimalizálva ios-re mint androidra. Ez csak egy kis kitekintő volt példa gyanánt, hogy mire gondoltam.

De neked internetes tartalomfogyasztáshoz és általános felhasználáshoz teljesen mindegy a 2 telefon minimális műszaki paraméterek közötti különbségeit vizsgálni. Mindkettő több mint elég lesz. Bármelyiket is veszed, sok problémamentes 6-7 évet. :)

tegnap 18:08
 17/20 A kérdező kommentje:
Ez azért elég speciális este! Kötve hiszem, hogy a felhasználók nagyobb része 3D modelleket pörget a telefonjukon. Nekem erre ott a laptop. Kényelmesebb, mint azon a kis kijelzőn.
tegnap 19:41
 18/20 anonim válasza:
Nyilván. Ez egy speciális eset a sok közül. Akinek a munkájából adódóan komolyabb hardverre van szüksége vagy épp egy zárt/nyitott (ios/android) rendszerre van szüksége, annak már érdemes ezen elgondolkodnia. Egy átlag felhasználásra, amire az emberek 90%-ban használják a telefont, 200ezer Ft felett már kb. mindegy melyik telefont választod. Esztétikai kérdés leginkább, de hogy most 8 gb vagy 12 gb ram van benne azt senki nem fogja észrevenni youtube vagy tiktok közben. Problémád biztosan egyikkel sem lesz ilyen téren. Inkább az lehet a mérvadó, hogy ios vagy android. Melyik passzol hozzád jobban. Nagyon más a két rendszer és nem mindenkinek jön be pl. az ios több év android után vagy fordítva.
tegnap 21:00
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is több év android után váltottam ios-re és én szeretem
tegnap 21:03
 20/20 anonim ***** válasza:

"komolyabb hardverre van szüksége"

Az nem telefont vesz. Ne keverjük a szezont a fazonnal.

Az erős hardver nem ilyen feladatok miatt van, és nem is bírja a hűtés sem.

Fényképezésre, videózásra és ha megnézed arra a 10-15 percre erős is, utána kezd erősen visszavenni.

Egyszerűen fizikai korlátai vannak.

Amire neked kell, arra egy Macbook sokkal jobb választás, a telefon kényszer megoldás.

Attól még jó az iPhone, én is azt használom, mert bármikor bármit le tudok jól minőségben fotózni, meg meg tudok írni egy levelet útközben stb.

De nem azért van erős HW, hogy videót vágják vagy RDP-zek szerverre.

Ezekre teljesen alkalmatlan, rá lehetne erőltetni csak minek ha van erre céleszköz.(notebook pl.)

tegnap 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!