Vegyek egy iPhone 16 Plus-t, vagy várjak még egy hónapot és vegyek egy iPhone 16 Pro Maxot?
Eddig egy iPhone 13 Pro Maxom volt, amit imádtam, de sajnos április óta nincs a birtokomban, és azóta egy iPhone SE 2020-al "szenvedek" (erről váltottam a 13PM-ra), és hát ez sajnos nem mai technológia már, illetve napi 3-4x kell feltöltenem.
Minél előbb szeretnék új telefont, ahogy számolgattam, februárban tudnék venni egy 16 Plus-t, vagy ha még várok egy hónapot, akkor márciusban egy 16 Pro Maxot.
Szerintetek melyik legyen így?
Nem lehet tudni, hogy milyen az új modell, mennyire éri meg, a 15 ös széria elég hibás volt, nekem is 15 ösöm van, nem Pro, de néha melegedik, meg az eleme 9 hónap után már csak 85%
Én egy 14 pro maxot vennék, az olcsóbb is gondolom
Szia.
Én mindenképp a 16 Pro Maxot választanám mert messzebbre lehet telefonálni vele mint a többivel.
Remélem tudtam segíteni-Üdv.
"Én a helyedben megvárnám a 17-es szériát, biztosan jobb lesz a mostaniaknál!"
Ja, de akkor már megvárhatná a 18-ast, de a legjobban akkor járna, ha a 19-est is, akkor ha meg már ott van, akkor a 20-as tuti jobb lesz!
Könyörgöm, most jött ki pár hónapja a 16-os széria, mi a francért kell minden konkrét információ hiányában olyan idióta tanácsot adni, hogy várjon egy olyan telefonra, ami még sehogyan sem létezik. Megértem azt, hogy nyár végén már megjelennek a kommentek, miszerint várj pár hónapot és jön az új, de hát bakker, még csak éppen most jelent meg a 16...
#2 Köszönöm szépen a kedves választ, akár most is tudnék a telefonból többet is venni, de egyszerűen ezt a pénzt nem azért tartom, hogy költekezzek belőle ész nélkül, pont ezért várok inkább még pár hónapot, hogy mindig legyen pénzem, ráadásul a teljes árat sem kell majd kifizetnem, mert vannak kedvezményeim.
Tehát ha valakit nem ismersz, légyszi maradj csendben és ne írkálj hülyeségeket:D
Tehát az, hogy valakinek gyűjtenie kell egy telefonra, nem feltétlenül azt jelenti hogy csóró, csak a befektetett pénzeimből nem szeretnék erre áldozni, hiába hozzáférhető.
A másik meg, hogy ünnepek miatt csak januártól kezdenék el gyűjteni, 3 hónap alatt pedig meg tudnék venni egy 600 ezres telefont. Nem is olyan rossz, nem?
Persze aki tényleg csóró, de kihozza a legdrágábbat és eladósítja magát 3 évre, azt nem szólják le :D
"Tehát ha valakit nem ismersz, légyszi maradj csendben és ne írkálj hülyeségeket:D"
Bocsi, de akkor tanulj meg kérdést kiírni. Ha van annyi félretett pénzed, hogy több ilyen telefont tudj venni (értem ez azalatt, hogy ezek szerint legalább 1 millió forintod van), akkor meg mi az édes makkomért vársz a telefonvásárlással? Mi fog változni? X hónap múlva is tök ugyanennyi lesz a telefon ára. Mi a logika ebben?
"A másik meg, hogy ünnepek miatt csak januártól kezdenék el gyűjteni, 3 hónap alatt pedig meg tudnék venni egy 600 ezres telefont. Nem is olyan rossz, nem?"
Mondjuk én a büdös életbe nem raknám bele 3 havi spórolásomat egy 600 ezres telefonba. :) Ilyenem van nekem is, de nem kellett ehhez 3 hónapig rakosgatnom a pénzt.
De a legjobbról még szót sem ejtettünk: mire használnád a telefont? Szerinted miben nyújtana neked többet a Pro? Jelenleg a Pro-nak igazából kettő érdemi előnye van a simához képest:
- Van benne egy 120 Hz-es kijelző a 60-as helyett.
- Van benne egy telefotó (zoom) kamera.
Ha neked ebből egyikre sincs szükséged, akkor nincs túl sok ráció abban, hogy a Pro-t vedd, főleg ha még 3 hónapig kell rá kuporgatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!