Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vegyek egy iPhone 16 Plus-t,...

Vegyek egy iPhone 16 Plus-t, vagy várjak még egy hónapot és vegyek egy iPhone 16 Pro Maxot?

Figyelt kérdés

Eddig egy iPhone 13 Pro Maxom volt, amit imádtam, de sajnos április óta nincs a birtokomban, és azóta egy iPhone SE 2020-al "szenvedek" (erről váltottam a 13PM-ra), és hát ez sajnos nem mai technológia már, illetve napi 3-4x kell feltöltenem.

Minél előbb szeretnék új telefont, ahogy számolgattam, februárban tudnék venni egy 16 Plus-t, vagy ha még várok egy hónapot, akkor márciusban egy 16 Pro Maxot.

Szerintetek melyik legyen így?

nov. 24. 12:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%
Én b...nék el ennyi pénzt egy telefonra. Nekem is votl iPhone-om. Egy túlértékelt pénznyelő
nov. 24. 15:29
 12/21 anonim ***** válasza:
A helyzet az, hogy manapság sajnos a telefont egész nap nyomkodja az ember, tehát fontos, hogy jó minőségű legyen, élvezhető a képminőség és könnyen kezelhető, gyors.
nov. 24. 15:36
 13/21 A kérdező kommentje:

#10, azért gyűjtögetek inkább és nem veszek most, mivel 21 évesen egyedül élek, nincs kb. senkim, ezért sokkal biztonságosabbnak érzem ha van legalább egy millióm vészhelyzetekre mindig, mert amekkora szerencsém van pont akkor ütne be a baj, miután megvettem a telefont.

Egyébként szerintem se a 16 Plus-t, se a Pro Maxot nem tudnám teljesen kihasználni (mint a legtöbb iPhone felhasználó), de mivel tényleg minden nap nagyon sokat nyomkodom a telefont, örülnék ha minél jobb lenne, illetve legalább 2-3 évig meg szeretném tartani azért.

nov. 24. 16:06
 14/21 anonim ***** válasza:

Jó, akkor még egyszer elmondom kicsit árnyalva ugyanezt: 21 évesen, ha még egy millád sincs (bár nem igazán értem, hogy akkor hogy tudnál ugyanebből a telefonból TÖBB darabot venni) eszedbe ne jusson ennyit kiadni egy telefonra. Én tudod mikor kezdtem el iPhonokat használni meg drága műszaki cikkeket venni? 30 évesen úgy, hogy ha havi nettó fizumból kettőt tudtam volna venni, miközben több tíz milliám volt lekötve. Ez lehet hogy túlzás? Lehet. De az fixen nem normális, hogy csupasz seggre akarsz kiadni ennyi pénzt egy telefonra ennyire szorult helyzetben.

Nem tudom mit nyomkodsz a telefonon, de ha csak pörgeted a közösségi médiát, videókat nézel, böngészel meg néha elkattintasz pár képet, akkor teljesen maximálisan kiszolgálja az igényeidet az, ha veszel 150 körül egy 3 évig garanciás középkategóriás telefont valamelyik ismertebb márkából. Nem csak az Appleből áll a világ.

De ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor vedd az olcsóbb, alap iPhonet, a világon semmilyen értelmezhető pluszt nem adna neked a Pro.

nov. 24. 16:30
 15/21 anonim ***** válasza:
Annyi h nagyobb a képernyője
nov. 24. 16:36
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor az volt a lényeg hogy melyik telefon a jobb, vagy hogy elmondhasd, hogy neked van elég pénzed?
nov. 24. 21:37
 17/21 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy jó telefonja legyen, mert 3 évig szorongatja
nov. 24. 21:53
 18/21 A kérdező kommentje:

"21 évesen, ha még egy millád sincs"

Ezt most úgy írtad le, mintha alap dolog lenne, hogy ennyi idős "gyerekeknek" több milliója van félretéve.

nov. 24. 23:00
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt most úgy írtad le, mintha alap dolog lenne, hogy ennyi idős "gyerekeknek" több milliója van félretéve."

Nem úgy írtam, hanem hogy ennyi idős "gyerekként", nem éppen tág anyagi mozgástérrel nem értem, hogy miért kell olyan mondatokat írnod, hogy "több" ilyen telefont is tudnál venni, csak most nem veszed, mert sajt.

Nincs sok félretett pénzed és elég stabil helyzeted ahhoz, hogy ilyen "butaságokra", mint egy nyamvadt telefon kivágd a kicsi megtakarításod felét. Ráérsz majd rohadt drága meg jó telefonokat venni akkor, ha lesz is rá tényleg pénzed.

Most el tudnád mondani nekem, hogy mi olyan dolgot csinálnál azzal a telefonnal, ami indokolja az árát egy mondjuk 150 ezreshez képest? (Félre ne értsd, felőlem aztán olyan telefont veszel, amilyet akarsz, de ugye te írtad ki a kérdést a témában, szóval valamilyen szinten gondolom érdekel mások véleménye.)

nov. 24. 23:22
 20/21 anonim ***** válasza:
ha mindenkepp iphone kell keress egyet hasznaltan, pl egy 13 pro maxot, ugyan arra fogod hasznalni es marad tobb 100 ezer forintod
nov. 25. 03:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!