Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 13 felett ti is észreve...

Iphone 13 felett ti is észrevettétek,hogy milyen csúnya, mű hatású szelfit készít?

Figyelt kérdés

Mintha be lenne építve valami szépia, ami túlságosan, már szinte mű hatásúra kiegyenlíti az arcot. Összemossa a vonásokat. Es nem pozitiv iranyba.

Mintha szétretusáltam volna a kepet.

Sőt, a 16-nál mèg világosabb is lett a kép, mint elotte szeriaknal.

13tol csalodas az iphone. Ha nem kap szoftverhalált a telom, akkor le nem csereltem volna. Ez a 16 nekem nem éri meg a penzet. Lassan kiábrandit az iphone.

Mas is eszreveszi a szelfiken,hogy baromi mű kepeket keszit, irrealis konturokkal?? :(

tegnap 07:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem látok különbséget. Sőt, inkább csak jobbak lettek az előző szériákhoz a képek.

Lehet öregszel, az a gond! :DD

Nézd végig a beállításokat és mindent állíts alapra.

Sajnos az ájfónba is begyűrűzött a mindenféle szűrő meg effekt, lehet az van rajta bekapcsolva, azért csúnya a kép. Fotografikus stílusokat keres a beállításban.

tegnap 08:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem vettem eszre. Bar en nem fotozgatom magamat a telefonommal ami nem iphone.
tegnap 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!