Nemrég vettem egy citromsárga telefontokot viszont valószínűleg a farmereim összefogták és most ilyen csúnya kékes színű, valakinek van esetleg ötlete hogy hogyan lehetne visszanyerni az eredeti színét vagy megelőzni hogy befogja? (szilikon tok)
Figyelt kérdés
2019. nov. 6. 18:57
2/14 A kérdező kommentje:
Attól nem lesz fehér?
2019. nov. 6. 19:15
3/14 anonim válasza:
Felesleges hipóznod, tönkrevágja a műanyagot/szilikont és nem jön le a kék
4/14 anonim válasza:
Butaság már eleve szilikonnak nevezni a szilikongumit.
A kettő annyira más fogalom, hogy aki ezt nem érti, inkább ne is égetné magát szerintem.
Ha anyagában sárga a szilikongumi, annak nem árt a hipó.
5/14 anonim válasza:
Előbb kifelejtettem: olyan pedig biztosan nincs, hogy a hipó ne oldaná a farmer festékanyagát, ez már nevetséges is.
6/14 anonim válasza:
utolsó lófasz értelme van amit itt leírtál
7/14 anonim válasza:
Áztatni kell forró vízben. Valami tisztítóval de nem hipóval.
9/14 anonim válasza:
# 6
Nem a saját értelmi szintedhez kell viszonyítani.
Ha nem ismered a kémiát, annyit minden hülyének illene tudni minimum, hogy a hipó kiszívja a farmerod, ruhád.
Bonyolult ez neked...
10/14 anonim válasza:
Nem semmi, miként tudtok összeveszni! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!