Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Apple iPhone 16 Pro vagy a...

Az Apple iPhone 16 Pro vagy a Samsung Galaxy S25 Ultra a jobb?

Figyelt kérdés
tegnap 10:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy melyik rendszert preferálod. Amennyiben az Androidot, akkor a Samsung, ha az IPhone-t, akkor az IPhone.
tegnap 11:08
 2/13 Morzsi007 ***** válasza:
52%

Kezdődik … újra és újra :)

Kinek mi…

Ha már feltetted a kérdést, neked teljesen mindegy, mert nem vagy képbe ezekkel a dolgokkal.

Melyik jobb? Porsche GT3 RS vagy AMG GT63 S. Ilyen egyszerű a válasz.

tegnap 11:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Menj be boltba, nézegesd át a kiállított darabot és amelyik jobban tetszik azt válaszd
tegnap 12:18
 4/13 A kérdező kommentje:
OK, csak árban nem jelentéktelen a különbség. Ha a hardver nagyjából ugyanaz, csak a rendszerben különbözik, akkor egyértelmű a válasz.
tegnap 12:40
 5/13 anonim ***** válasza:
És melyik az egyértelmű válasz?
tegnap 12:46
 6/13 anonim válasza:

Mindkét telefon jobb valamiben a másiknál, azt hogy neked melyik lenne a jobb, mi nem tudhatjuk.

Én az iPhone-t venném.

tegnap 13:00
 7/13 anonim ***** válasza:
49%

Azért nagyon más a 2, csak próbáld meg zsebre vágni az S25 Ultra-t.

Jó telefon az tény, csak hatalmas.

tegnap 19:32
 8/13 anonim ***** válasza:
SAMSUNGGGG
tegnap 23:49
 9/13 A kérdező kommentje:

"Azért nagyon más a 2, csak próbáld meg zsebre vágni az S25 Ultra-t.

Jó telefon az tény, csak hatalmas."

???

S25 Ultra: 162.8 x 77.6 x 8.2

16 Pro: 149 x 71,5 x 8,25

Kb 1 centivel nagyobb, fél centivel szélesebb... ez azért nem olyan óriási különbség. Pont a napokban nézegettem bemutató darabot mindkettőből, egymásra is raktam a kettőt. Nekem nem tűnik hatalmasnak a különbség. A mostani telefonom is nagyjából a 16 pro méretével rendelkezik. A másik egyértelműen nagyobb, de simán megszokható. Zsebemben elfér, nem azon az 1 cm-en múlik.

ma 07:12
 10/13 Morzsi007 ***** válasza:
53%
A sarkokkal lesz gond, mikor elakad zsebre rakás közben. Ha lesz rajta tok, még az is hozzátesz.
ma 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!