Jobban megéri megvenni az iphone 16 pro maxot, mint a plust? Tud annyival tobbet a pro max, mint amennyivel drágább?
Kellene vennem egy uj telefont, a mostanit mióta megvettem utálom, és mar nincs rajta férőhely, mindenkepp apple keszuléket vennék, tudom valaki szerint f0s, részben szerintem is, de a párom aki meghalt, mindig ő vett nekem uj telefont, ami iphone volt, igy marad, ne is próbáljatok lebeszélni kérlek, már akinek ilyen terve volt..
a lényegi része, hogy nem szeretnék érte 500-nál többet kiadni, es nekem borzasztoan tetszik a rozsaszin, de ha megéri megvenni a pro maxot, elengedem az árat, meg a színt is, de tekintve hogy mind a kettőbe 8gb ram van, nem gondolom hogy nagyon indokolt lenne a pro maxnak az ára.
iPhone mert rózsaszín... "f0s, részben szerintem is" tehát csak egy olyan telefon jöhet szóba, ami szerinted részben f0s, mert van belőle rózsaszín, másból biztos nincs... Mellesleg egy telefon árát messze nem csak a RAM mennyisége szabja meg. Mivel nyilvánvalóan nem értesz hozzá, szerintem elég neked egy akciós több éves modell is, ha már ragaszkodsz ezekhez.
Leírta hogy direkt fos telefont akar venni, a halott párja iránti tiszteletből, ne is ajánljatok neki használható készüléket!
Kérdező, ár/érték arányban mindig a legújabb, legerősebb éri meg ha csak az almák közül lehet választani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!