Jobban megéri megvenni az iphone 16 pro maxot, mint a plust? Tud annyival tobbet a pro max, mint amennyivel drágább?
Figyelt kérdés
Kellene vennem egy uj telefont, a mostanit mióta megvettem utálom, és mar nincs rajta férőhely, mindenkepp apple keszuléket vennék, tudom valaki szerint f0s, részben szerintem is, de a párom aki meghalt, mindig ő vett nekem uj telefont, ami iphone volt, igy marad, ne is próbáljatok lebeszélni kérlek, már akinek ilyen terve volt..
a lényegi része, hogy nem szeretnék érte 500-nál többet kiadni, es nekem borzasztoan tetszik a rozsaszin, de ha megéri megvenni a pro maxot, elengedem az árat, meg a színt is, de tekintve hogy mind a kettőbe 8gb ram van, nem gondolom hogy nagyon indokolt lenne a pro maxnak az ára.
#iPhone #Rózsaszín💞
ma 00:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!