Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 15 Pro vagy Iphone 16 Pro?

Iphone 15 Pro vagy Iphone 16 Pro?

Figyelt kérdés

Ahogyan én látom a 16 Pro 50k-val több. Számotokra megérné ezt a plusz költséget?

Illetve mit gondoltok, mivel van előrébb a felhasználó egy iphone 16 pro tulajdonlásával, mint egy iphone 15 pro val?

okt. 11. 21:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
31%
semelyik, SEMMILYEN telefon nem er 500 ezret. Vegyel egyet 100-150 korul, es sporolsz egy csomo penzt, szivesen.
okt. 11. 21:57
 2/23 A kérdező kommentje:

Egy objektum annyit ér, amennyit adnak érte. A piac határozza meg valaminek az értékét, ha tetszik ha nem.

Várom a további válaszokat, lehetőleg azokat, amelyek a kérdésre reflektálnak.

okt. 11. 22:08
 3/23 anonim ***** válasza:
17%
Én a 16 Pro-t választanám.
okt. 11. 22:14
 4/23 anonim ***** válasza:
20%
neked mire kell ilyen draga telefon? biztos vagyok benne hogy nem fogod kihasznalni, normal felhasznalasra egy 100 ezres telefon is boven eleg
okt. 11. 22:15
 5/23 A kérdező kommentje:

3: Miért? És ha kell várnál rá még több hónapot? (jelenleg sajnos nem elérhető a szolgáltatómnál csak a 15 pro)

4: Feltételezem, akkor te mindenből törekszel a legalacsonyabb minőségre. Hiszen lada-val is lehet munkába járni, szakadt kínai ruhában is utcára lehet menni meg hát a híd alatt is lehet lakni hiszen az olcsóbb, mintha albérletbe mennél

okt. 11. 22:19
 6/23 anonim ***** válasza:
5. 1 hónapot amúgy várnék rá, de szerintem többet nem.
okt. 11. 22:20
 7/23 A kérdező kommentje:
Hmm, lehet nálam is ez lesz, de még alszok rá egyet. :/
okt. 11. 22:22
 8/23 anonim ***** válasza:
15 pro nekem az van
okt. 11. 22:42
 9/23 anonim ***** válasza:
15%
#5 130-150K-ért már lehet kapni minőségi telefont, csak nem értesz hozzá ezért azt hiszed, ha valami drága akkor jó is. Autóknál, ruháknál és elektromos eszközöknél sem feltétlen így van.
okt. 11. 22:44
 10/23 anonim ***** válasza:
36%
Én is a 16 pro-t mondanám. Az a plusz 50k már nem oszt nem szoroz ebben az árkategóriában cserébe egy újabb generációs modellt veszel. Akku időben is hozott javulást az sem elhanyagolható.
okt. 11. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!