Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 15 Pro vagy Iphone 16 Pro?

Iphone 15 Pro vagy Iphone 16 Pro?

Figyelt kérdés

Ahogyan én látom a 16 Pro 50k-val több. Számotokra megérné ezt a plusz költséget?

Illetve mit gondoltok, mivel van előrébb a felhasználó egy iphone 16 pro tulajdonlásával, mint egy iphone 15 pro val?

okt. 11. 21:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
22%

5: "Feltételezem, akkor te mindenből törekszel a legalacsonyabb minőségre. Hiszen lada-val is lehet munkába járni, szakadt kínai ruhában is utcára lehet menni meg hát a híd alatt is lehet lakni hiszen az olcsóbb, mintha albérletbe mennél"

nem, csak én nem veszek túlárazott divattelefont :)

okt. 11. 22:53
 12/23 anonim ***** válasza:
13%
11. szerinted egy értelmesebb ember is divatból vesz telefont?
okt. 11. 22:54
 13/23 anonim ***** válasza:
28%

12, ha iphone akkor nagy valószínűséggel igen, vannak olyanok is akik csak azért veszik mert szeretik az ios-t, de legtöbben divatból veszik.

Aki meg nem divatból veszi az nem fogja megvenni a legújabbat

okt. 11. 23:06
 14/23 anonim ***** válasza:
13. Bizonyos szinten igazad van, de mi van akkor, ha szereti az iOS-t és pont le akarja cserélni a telóját valami újra? Akkor nem nagyon van más választás csak a legújabb, vagy az eggyel ezelőtti…
okt. 11. 23:12
 15/23 anonim ***** válasza:
27%

Egy középkategóriás telefon egy átlag felhasználónak bőven elég, ha nem státuszszimbólumnak veszi. iPhone-t én soha nem vennék, akkor se, ha lenne rá pénzem. Nem értem, miért van mindenki lepontozva, akik olcsóbb telefont ajánlanak.

A kérdésre válaszolva: SZERINTEM 15 Pro, mivel olcsóbb, és csak egy kamera gomb lett a nagy újítás.

okt. 12. 03:48
 16/23 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mik a szempontok.

A 15 Pro egy kompakt méretű telefon, a 16 Pro már simán határeset.

A 15 Pro-ban az A17 egy minikazán kb., ez valamennyire javításra került.

De ha azt nézzük van-e érdemben előrelépés egyértelműen nem a válasz rá, és nem éri meg az 50 ezer Ft-os felárat. Tulajdonképpen teljesen ugyanolyan telefonról beszélünk és nem emlékszem, hogy az iPhone csúcstelefonok között lett-e volna ilyen kicsi előrelépés.

Szóval egyértelműen 15 Pro, de én megfontolnám a sima iPhone 16-t is.

okt. 12. 11:54
 17/23 A kérdező kommentje:

Utolso, koszi a valaszt. Viszont a 16 pro-nak nem csak a kavaja lett kisebb ezaltal meghagyva a kompatibilitast?

Egyebkent en is inkabb a 15 pro fele hajlok.. a sima iphone 16ot azt kizartam a 60Hz miatt.

okt. 12. 12:06
 18/23 A kérdező kommentje:
Kompaktsagat*
okt. 12. 12:08
 19/23 anonim ***** válasza:

#21.

Apple-nek az volt a stratégiája, hogy 4 különböző méretű telefonja legyen.

A sima széria felé terelje azokat, akiknek kompaktabb modell kell, a Pro pedig akinek valamivel nagyobb.

És ekkora méretnél sokat számit az a majdnem fél centi növekedés is, fölig zsebben hordva. 1 kezes használatnál meg fölig, de próbáld ki élőben.

60 hz vs 120 hz-es dologban meg nem vitatkoznék, a makró mód ott figyel a simában is, a kamera is fej-fej mellett van. Igazából most nem látom azt a hatalmas különbség a Pro modell javára.

okt. 12. 12:15
 20/23 anonim ***** válasza:

Még valami:

Más a látószöge a 2 kamerának, ha este fotózól ahol a szoftver nem tud semmi pluszt hozzáadni akkor ott elég nagy a különbség.

X3 és X5 között a 15 Pro a jobb, X5 és afölött pedig a 16 Pro.

Ez még a 15 Pro vs 16 Pro-hez, aki Pro modellt választ gondolom fontos neki a kamera(különösen a zoom). Minőségbeli különbség tényleg nincs köztük, csak látószög.

okt. 12. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!