Iphone 15 Pro vagy Iphone 16 Pro?
Ahogyan én látom a 16 Pro 50k-val több. Számotokra megérné ezt a plusz költséget?
Illetve mit gondoltok, mivel van előrébb a felhasználó egy iphone 16 pro tulajdonlásával, mint egy iphone 15 pro val?
5: "Feltételezem, akkor te mindenből törekszel a legalacsonyabb minőségre. Hiszen lada-val is lehet munkába járni, szakadt kínai ruhában is utcára lehet menni meg hát a híd alatt is lehet lakni hiszen az olcsóbb, mintha albérletbe mennél"
nem, csak én nem veszek túlárazott divattelefont :)
12, ha iphone akkor nagy valószínűséggel igen, vannak olyanok is akik csak azért veszik mert szeretik az ios-t, de legtöbben divatból veszik.
Aki meg nem divatból veszi az nem fogja megvenni a legújabbat
Egy középkategóriás telefon egy átlag felhasználónak bőven elég, ha nem státuszszimbólumnak veszi. iPhone-t én soha nem vennék, akkor se, ha lenne rá pénzem. Nem értem, miért van mindenki lepontozva, akik olcsóbb telefont ajánlanak.
A kérdésre válaszolva: SZERINTEM 15 Pro, mivel olcsóbb, és csak egy kamera gomb lett a nagy újítás.
Attól függ, hogy mik a szempontok.
A 15 Pro egy kompakt méretű telefon, a 16 Pro már simán határeset.
A 15 Pro-ban az A17 egy minikazán kb., ez valamennyire javításra került.
De ha azt nézzük van-e érdemben előrelépés egyértelműen nem a válasz rá, és nem éri meg az 50 ezer Ft-os felárat. Tulajdonképpen teljesen ugyanolyan telefonról beszélünk és nem emlékszem, hogy az iPhone csúcstelefonok között lett-e volna ilyen kicsi előrelépés.
Szóval egyértelműen 15 Pro, de én megfontolnám a sima iPhone 16-t is.
Utolso, koszi a valaszt. Viszont a 16 pro-nak nem csak a kavaja lett kisebb ezaltal meghagyva a kompatibilitast?
Egyebkent en is inkabb a 15 pro fele hajlok.. a sima iphone 16ot azt kizartam a 60Hz miatt.
#21.
Apple-nek az volt a stratégiája, hogy 4 különböző méretű telefonja legyen.
A sima széria felé terelje azokat, akiknek kompaktabb modell kell, a Pro pedig akinek valamivel nagyobb.
És ekkora méretnél sokat számit az a majdnem fél centi növekedés is, fölig zsebben hordva. 1 kezes használatnál meg fölig, de próbáld ki élőben.
60 hz vs 120 hz-es dologban meg nem vitatkoznék, a makró mód ott figyel a simában is, a kamera is fej-fej mellett van. Igazából most nem látom azt a hatalmas különbség a Pro modell javára.
Még valami:
Más a látószöge a 2 kamerának, ha este fotózól ahol a szoftver nem tud semmi pluszt hozzáadni akkor ott elég nagy a különbség.
X3 és X5 között a 15 Pro a jobb, X5 és afölött pedig a 16 Pro.
Ez még a 15 Pro vs 16 Pro-hez, aki Pro modellt választ gondolom fontos neki a kamera(különösen a zoom). Minőségbeli különbség tényleg nincs köztük, csak látószög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!