Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik iPhone-okat...

Szerintetek melyik iPhone-okat éri meg megvenni 2025-ben?

Figyelt kérdés
Az iPhone 13 még élhető lenne?

jan. 20. 19:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ja és a kérdésre válaszolva: az iPhone 13 élhető, de a csupán 4 giga RAM-mal az Apple sem tud csodát tenni, érezhetően nincs mindig a helyzet magaslatán a telefon és én csak a memóriára tudok gyanakodni.

Ha a pénz nem számít, akkor alap széria esetén a 16-ot javasolnám, nem véletlenül jött most mindegyik telefon 8 giga memóriával, valószínűleg szükség lesz arra. Az egyetlen komoly bajom azzal a telefonnal a 60 Hz-es kijelző, ami nevetséges volt már a 14-es szériában is, a 16-ban meg már igazából nem is tudom hová tenni.

jan. 21. 11:33
 12/25 anonim ***** válasza:

"Csak annyit fűznék hozzá az Apple 3D-s arcazonosíta felel meg egyedül a biztonsági előírásoknak és csak azzal tudsz fizetni."

Milyen biztonsági előírásoknak? :D Más telefonnal is lehet fizetni, amin nincs Apple arcazonosítás. Sőt, még biometrikus azonosítás nélkül is tudsz fizetni minden gyártó telefonján. Bizony, az Apple Payhoz sem kell se ujjlenyomatolvasó, se FaceID. Nem véletlenül kéri el bizonyos beállítások jóváhagyásakor a telefonod a jelszót: valójában a mai napig egy megfelelően erős jelszó sokkal erősebb védelmet ad, mint egy telefonon megvalósítható biometrikus azonosításra szolgáló megoldás.

"Amúgy nem pazarlom időm ilyen vitákra, fölig hogy nem fogjuk a másikat meggyőzni."

Teljesen egyetértek, csupán a kívánalmaid abszurditására szerettem volna felhívni a figyelmet. Nem igazán lehet úgy értelmes vitát folytatni egy telefon értékéről, ha fogod a kedvenc telefonod és márkád bizonyos paramétereit és olyan elvárásokat mazsolázol ki, amiknek jórészt csak az a telefon felel meg. Pl. erre tökéletes példa a FaceId. Ha mondjuk a Samsung vagy a Google egy 15x jobb telefont hozna ki jövőre mint az Apple, akkor sem felelne meg neked, mert nem lenne rajta semmiképp sem FaceID. :)

jan. 21. 11:36
 13/25 anonim ***** válasza:

Hát igen, csak én androidoztam 10 évet különböző csúcstelefonokon.

Számomra a Pro iPhone a tökéletes, leírtam az érveimet mellette.

De ez olyan, hogy valaki USB nyomtatást használ telefonnal, egy olyan use case amire kb. 0,01% használja a telefont.

Igen tudok róla lehet mással fizetni, de ilyen gyorsan csak a faceID-val tudok, előtte használtam touchIDt és lomhának gondolom ehhez képest.

jan. 21. 11:40
 14/25 anonim válasza:
0%

Szerintem a 13-at hanyagold!!! Meg ha megfogadsz egy tanácsot az egész ejfos vonalat, közép vagy felsőkategóriás Samsunggal sokkal jobban jársz!

Mondom ezt úgy, hogy most vettem ejfos 15-öt, még ilyen megbánt vásárlások nem volt… 15 pro nem volt már a Mediaban, ugye a korábbi szériáknál sokszor csak az alap modelt árulják, 15 plus volt még…

Vissza szerettem volna vinni, de csak netes vásárlásnál van elállási jogod, ha veszel, CSAK NETEN, mert simán járhatsz úgy, mint én. Mondta az ügyfélszolgálatos, hogy próbáljam meg üzletben, de nem vették vissza, mert bekapcsolt és megy a garancia…

Egy hete sírok, számomra egy használhatatlan, lassú fos, egy samsung A54 gyorsabb volt és szebb képeket csinált, azt könnyen tudtam kezelni, ez sokszor az érintést sem észleli. Ja és a kamera homályos, a pro modelleket nem ismerem, de ez egy pénzkidobás volt, nem is kevés pénz, kb. beleőrülök. Ja és ez beforrósodik mindentől, ej de fos…

jan. 23. 14:00
 15/25 anonim ***** válasza:

#14 Hmm,ezt nehéz elhinni.Nekem mai napig 12 van és hibátlan,vagyis majdnem.Akksi gyenge.

Nem lehet,hogy gyári hibás?

jan. 23. 14:39
 16/25 anonim válasza:

Nem tudom, akksi nem olyan rossz ezekben mar, meg új. Napokig sírtam, pláne a sok pénz, meg hogy nem vették vissza..

Beletörődni tudok max…

jan. 23. 14:46
 17/25 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk azért egy A54-nél jelentősen jobb a kamerája egy sima 15-ösnek. Ha homályosak a képek, akkor nem hibás a telefon?

Az érintés érzékeléshez: nem biztos hogy sz..r ám, csak valamiért az az Apple mániája, hogy minden kib..szott betű legyen fele akkora mint más telefonon, és emiatt sokkal nehezebb szokszor azokat a felületeket eltalálni az ujjaddal, aminél történne valami. Androidon mindig úgy éreztem, hogy ha akár "mellé" is nyomok a gombnak, akkor is megtörténik amit akartam, itt meg mindent hajszál pontosan el kell találni. Kissé idegesítő, de meg lehet szokni.

jan. 23. 15:09
 18/25 anonim ***** válasza:
Szembe fénnyel nem igazán fog egyik telefon sem jól fotózni, plusz - bár ezt annyira nem tudom megítélni - túl közelre zoomolni se tud. Ennél azért kategóriákkal jobb képeket csinál a 13-mas iPhonem, de egy már említett A54 is. Csinálj már pár teszt képet nagyjából ideális körülményeknél: ne túl közel legyen amit fotózol, legyen fény, de ne veled szembe.
jan. 23. 16:27
 19/25 anonim válasza:
Egyiket sem megbántam én is hogy iphonet vettem soha többet az akksija egy borzalom szaggat is face id hol jó hol nem elején még jó volt de ahogy öregszik annál szarabb pedig iPhone 13 pro telefonom van és soha többet szar fos iPhone
jan. 25. 10:14
 20/25 anonim ***** válasza:

A kérdező kérdésére válaszolva, szerintem az alap iphone 16 a nyerő 2025-ben. Iphone 15 is hibátlan választás, de a két telefon között kb 30ezer Ft különbség van, ami már abszolút nem számottevő ekkora összegnél. Ezért én 16-ot javaslom.

Az android vs ios vitára pedig csak annyit, hogy mindkettő jó választás. Sose értettem a vita tárgyát. Az egyik egy nyitott rendszer a másik pedig egy zárt ökoszisztéma. Mindkettőnek megvan az előnye és hátránya. Egyéni preferenciákon múlik, hogy kinek mi a legmegfelelőbb.

jan. 28. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!