Használt, de jó állapotú iphone 14 pro vagy új iphone 15-t választanál inkább? Miért? Melyiket lenne érdemesebb megvennem?
iPhone 16 azért nem rossz ugrás mert van benne Apple Intelligence (Persze Európában még nincs szóval felejtős) meg az aksija is nagyobb lett meg a processzoron is ugrottak. Annyi a bajom hogy még mindig 60Hz a képfrissítése, ami már szánalmas. Viszont az iPhone 17ben már lesz 120Hz.
Ami 14 és 15 között melyiket válaszd, én azt mondom a 15ös nem rossz választás mert azon van dynamic island ami nem rossz cucc, illetve 15ösben van usb-c, és a kamerája is jobb szenzorral meg 48Mp-vel van szerelve. Szóval azt mondom iPhone 15.
Hogy használtan megéri-e venni? Én nemrég vettem iPhone 13PM-et iBerry-ről, és megvagyok elégedve, ott 1 év geri van. Rejoyon meg 2 év gari bár imádkozni kell, hogy ne adjanak vmi sérültet vagy hibásat mert sajna képesek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!