Szerintetek melyik iPhone-okat éri meg megvenni 2025-ben?
Szerintem nem éri meg ájfónt enni.
De tudod én jó iskolákba jártam.
Ez az egész vicces annak tudatában, hogy napi 8-10 órát nyomkodod, megírod ide a gyakorira a hozzászólásod. Ezek után az a vélemény, hogy nem éri meg...
Hát megéri, manapság 10-15 eszközt helyettesít, de várom az alternatívákat.
Az alternatívákat te is megtalálnád, ha használnád a szakmunkásban elsajátított minimális tudásodat.
És tudod a kérdés nem az, hogy helyettesít-e (ha jó iskolába jártál volna, nem nyomkodnád azt a szart és nem lenne mit helyetteíteni sem), hanem hogy miért ragaszkodsz egy túlértékelt sznob eszközhöz.
#5.
Ja, ezt milliószor hallottam. Van rajta FaceID? Nyugalomban bankolhatok, fizethetek vele? Nem kell aggódnom, ha ellopják esetleg?
Kap 7-8 évig frissítést? Hozza a mai kompakt kamerák szintjét?
Belefér a szebembe?
Folytassam a sort? Nekem megérte, 500 ezerért is. Igazából simán ki tudom fizetni és nem okoz gondot.
6-os, nem értem miért kell a szakmunkásokat lenézni, de ha kőművest keresel sok szerencsét.(nem mellesleg, azért van egy pár papírom, nekem amolyan hobbi, gyűjtögetem, mint a bélyeget)
Már csak azért is megéri megvenni mert a kisértelmiségiekből a fentebb olvasható reakciókat váltja ki. Nevetséges ahogyan más telefonja miatt lejáratják magukat. Olyan készüléket veszel ami tetszik.
A kérdéshez visszatérve. 13-as széria alatt nem vennék, mert azokat még egy darabig frissitik és az akksi is jó bennük. De érdemes megvárni az új se-t hátha összeszedik magukat és kiadnak egy jó ár-érték arányú telefon, a 16-os csalódás után. Elméletben egy iphone 14-lesz új chippel és kamerával hivatalosan 250e-ért, ha igazak a pletykák akkor megérős telefon lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!