Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik iPhone-okat...

Szerintetek melyik iPhone-okat éri meg megvenni 2025-ben?

Figyelt kérdés
Az iPhone 13 még élhető lenne?

jan. 20. 19:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
43%
15 Pro és felfelé. Az új SE idén 8GB RAM-mal jön ki, mint legalsó polcos iPhone...
jan. 20. 19:32
 2/25 anonim válasza:
34%

Szerintem nem éri meg ájfónt enni.

De tudod én jó iskolákba jártam.

jan. 20. 19:51
 3/25 anonim ***** válasza:
32%
Megérni egyiket sem éri meg. Mondom ezt volt iPhone tulajténk. Ha nem sajnálsz több százezret egy telefonra, akkor vegyél ilyet, de nem nyugtasd fórumokon magad, hogy megéri.
jan. 20. 20:15
 4/25 anonim ***** válasza:
0%

Ez az egész vicces annak tudatában, hogy napi 8-10 órát nyomkodod, megírod ide a gyakorira a hozzászólásod. Ezek után az a vélemény, hogy nem éri meg...

Hát megéri, manapság 10-15 eszközt helyettesít, de várom az alternatívákat.

jan. 20. 20:18
 5/25 anonim ***** válasza:
29%
Utolsó ezt most kinek írtad ? Egyébként az én 140 ezres kínai telóm is ugyanazokat a feladatot ellátja, mint a 400 ezres iPhone, amit már eladtam. Sőt, több mindent is meg lehet csinálni vele, mert az iPhone pl. nem volt képes usb-n keresztül nyomtatni.
jan. 20. 20:25
 6/25 anonim válasza:
28%

Az alternatívákat te is megtalálnád, ha használnád a szakmunkásban elsajátított minimális tudásodat.

És tudod a kérdés nem az, hogy helyettesít-e (ha jó iskolába jártál volna, nem nyomkodnád azt a szart és nem lenne mit helyetteíteni sem), hanem hogy miért ragaszkodsz egy túlértékelt sznob eszközhöz.

jan. 20. 20:26
 7/25 anonim ***** válasza:
37%

#5.

Ja, ezt milliószor hallottam. Van rajta FaceID? Nyugalomban bankolhatok, fizethetek vele? Nem kell aggódnom, ha ellopják esetleg?

Kap 7-8 évig frissítést? Hozza a mai kompakt kamerák szintjét?

Belefér a szebembe?

Folytassam a sort? Nekem megérte, 500 ezerért is. Igazából simán ki tudom fizetni és nem okoz gondot.

6-os, nem értem miért kell a szakmunkásokat lenézni, de ha kőművest keresel sok szerencsét.(nem mellesleg, azért van egy pár papírom, nekem amolyan hobbi, gyűjtögetem, mint a bélyeget)

jan. 20. 20:36
 8/25 anonim ***** válasza:
84%

Már csak azért is megéri megvenni mert a kisértelmiségiekből a fentebb olvasható reakciókat váltja ki. Nevetséges ahogyan más telefonja miatt lejáratják magukat. Olyan készüléket veszel ami tetszik.

A kérdéshez visszatérve. 13-as széria alatt nem vennék, mert azokat még egy darabig frissitik és az akksi is jó bennük. De érdemes megvárni az új se-t hátha összeszedik magukat és kiadnak egy jó ár-érték arányú telefon, a 16-os csalódás után. Elméletben egy iphone 14-lesz új chippel és kamerával hivatalosan 250e-ért, ha igazak a pletykák akkor megérős telefon lesz.

jan. 20. 21:40
 9/25 anonim ***** válasza:
39%

"Ja, ezt milliószor hallottam. Van rajta FaceID?"

A FaceID egy márkanév, ez nyilván csak Apple cuccokon van. Ha azt kérdezed, hogy van-e 3D-s arcazonosítással más telefon is, akkor a válaszom az igen. Mondjuk ezt az érvet nem teljesen értem, iPhone tulajként baromi sokszor örülnék egy ujjlenyomatolvasónak, egy másodpercig nem gondoltam soha úgy, hogy a FaceID valami mítikus mágai, ami aztán sokkal, de sokkal jobb mint a konkurrens biometrikus azonosító eszközök.

"Nyugalomban bankolhatok, fizethetek vele?"

Nyugalomban fizethetsz vele. Én mondjuk fel voltam b..szódva, amikor az Apple tavaly kérdés nélkül terhelte több tízezer vagy százezer magyar bankkártyáit és a végén még annyit sem voltak képesek kinyögni, hogy "hehe, elb..sztuk, bocsi". Egyszerűbb úgy tenni, mintha mi se történt volna. Én azóta kicsit félve használom az ApplePayt megmondom őszintén. Akkor ki is töröltem belőle a fő folyószámlámhoz tartozó kártyát.

"Nem kell aggódnom, ha ellopják esetleg?"

Hát ha ellopják a telefonomat én rohadtul aggódok, a márkájától függetlenül. :)

"Kap 7-8 évig frissítést? Hozza a mai kompakt kamerák szintjét?"

Az Apple továbbra is "csak" 5 év frissítést vállal, nyilván ennél adhat többet is. A 4-5 évet mostanában már alsó polcos telefonok hozzák. A Samsung a filléres A16-ra 7 (!!!) évet ad.

"Belefér a szebembe?"

Én nem tudom, hogy neked milyen zsebed van, nekem kb. az összes telefonom belefért oda. Mondjuk Egy Pro Max vagy egy Pro pont hogy nem kicsike és könnyű telefon. Az alap széria még maradt az, ki tudja meddig.

jan. 21. 11:27
 10/25 anonim ***** válasza:
39%

Ja hát nem bonyolódok ilyen vitákba, mert felesleges. Ha neked ujjlenyomat olvasó kényelmes hát legyen.

Csak annyit fűznék hozzá az Apple 3D-s arcazonosíta felel meg egyedül a biztonsági előírásoknak és csak azzal tudsz fizetni.

Amúgy nem pazarlom időm ilyen vitákra, fölig hogy nem fogjuk a másikat meggyőzni.

jan. 21. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!