Melyiket érdemes megvenni Samsung S24 vagy Iphone 15 ?
Az iPhone ár megtartásával azért vitatkoznék. Az SE3-at és a 14-et pár hónap után el akartam adni, annyira utáltam. SE3 220 ezer volt a boltban. Alig akarta kereskedő bevenni. Az egyik 40 ezret kínált érte. Rejoy-hoz vittem be 80-ért. A 14 294 ezer volt. 170-ért tudtam eladni. Lehet hogy Vaterán valóban többet adnak ezekért, de ki a tököm akar annyi macerát. Egyszer próbáltam meg hirdetni valamit, akkor is szinte mindenki olcsóbban akarta megkapni vagy el sem jött a megbeszélt időpontra megnézni.
Én a helyedben mindenképpen a Samsungot venném. Ezerszer jobban testreszabható. Ugyanolyan jó fotókat készít. Ugyanúgy hosszú évekig támogatott.
Még egy érv az Android mellett. Ha bármilyen okból meg leszel szorulva anyagilag, 100 ezer körül is találsz elfogadható telefont. IPhone-ból csak olyat találsz, ami használt, nem sokáig támogatott már, vagy valamelyik SE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!