Melyik telefont érdemes(ebb) megvenni?
Abszolút laikusként böngészve a szolgáltató oldalát egy részletfizetési kerettel a szememben néztem ki a következő telefonokat:
Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy Z Flip4, Samsung Galaxy S22 ill. Apple 13 Iphone mini.
Volt már androidom is ill ios is, én mindkettőt szerettem, így nem igazán tudok dönteni. Mindenképp hosszútávra vennék telefont. Legjobban a flip tetszik, de félek, hogy ha tönkremegy a képernyő akkor igen drága lesz a javíttatás.
Ti melyiket javasolnátok megvételre?
Az iphone 13 mini kicsi, ha neked kis telefon kell akkor azt vedd.
A Galaxy Z Flip4-et ossze lehet csukni, ha neked ilyen kell akkor ezt vedd.
Szoval maradt az S22 vagy az S23, az S23 jobb.
#6 Még egyik Galaxy se kapott 4 év frissítést, csak ígérgetik, de a samsung ígéretei sosem értek szart sem. Már régebben is ígérgettek ezt-azt és nem lett belőle semmi. Az én eredeti Pixelem tovább kapott frissítés, mint amennyit ígértek, de a Pixel 3a-k is többet kaptak.
"Emellé jön az is hogy a Snapdragon 8 gen 2 for Galaxy egy jóval erősebb processzor mint a Google féle Tensor G2, illetve stabilabban működik. Nem is annyira hatékony, ezért is rosszabb a Pixel üzemideje. Szóval a tényleges előnye a Pixelnek hogy olcsóbb a Samsungnál."
Csak azt felejted el, hogy a Google nem csúcskategóriás telefonokat gyárt, hanem használható felsőkategóriásakat. Hiába az erősebb proci a Samsung-ban, ha a Pixel megcsinálja ugyanazt, szinte ugyanolyan gyorsan csak negyed áron. Az, hogy a Samsung üzemideje jobb, szintén nem igaz.
"Hülyézhetsz engem tovább, de épp elég alkalmam volt használni egy Pixelt hogy tudjam miről beszélek. Galaxy-t pedig már évek óta használok"
Én nem hülyéztelek, de ha neked a "ne csak egy után írjál hülyeségeket" más lehülyézése, akkor te is befejezheted :D A 2 perc tesztelés haver telefonján pedig nem sok tapasztalat xD
"Galaxy-t pedig már évek óta használok"
Tehát egyértelműen elfogult vagy a másik telefonnal szemben, értem.
"A Samsung mellett szól az is hogy kapsz egy elég jó ökoszisztémát, míg a Pixelnél nem nagyon van ez jelen"
Egy újabb példa arra, hogy nem használtál igazán még Pixelt. Szerinted a Google ökoszisztéma micsoda?
"Ettől függetlenül leírom hogy az én tapasztalataim milyenek."
Az én tapasztalataim épp az ellenkezőek. Mondjuk nekem ténylegesen van tapasztalatom mindkettővel és nem csak haver telefonját nyomkodtam, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!