Érdemes androidról ios-re váltani? Mik az eddigi tapasztalatok?
Ki kell próbálni. Ízlés dolga. Én hallottam ellenvéleményt is, meg mellette is. Nekem bejött, mert én nem szeretem buzerálni a telefont, csak felhasználó vagyok.
Objektív érvet még nem olvastam egyik mellett sem. Csak ilyen baromságokat, hogy pl. az abdroidra olyan skint húz az anyjamajma, hogy úgy nézzen ki mint a szifon, stb.
Bár nem értem minek olyan skin, ha fúj szifon.
Meg úgy egyéltalán. Ez olyan, mint amikor a proli a trabantra mercijelet ragaszt.
Én tavaly váltottam és arra jöttem rá, hogy kb. rohadtul teljesen tök mindegy.
Az Android is egy stabil, potens rendszer, meg az iOS is. A különbség annyi, hogy Androiddal lehet kapni nagyon rossz és kiváló telefonokat is, addig az iOS-t csak Apple telefonokon lehet használni, azok pedig igazából kivétel nélkül hozzák a legalább erős közepes szintet, de többnyire flagshipek.
Általános felhasználóként tényleg nagyon kevés különbséget tudnék felhozni, azok is inkább csak minimális megszokást igényelnek. Pár gyakran használt appom egy kicsit máshogy néz ki iOS-en, mint Androidon, de ezek is igazából csak lehelletnyi különbségek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!