Úgy év vége körül mit érdemes megvenni?
Google Pixel 8, nem a pro, vagy a Galaxy S23? Nem +, és nem is ultra.
A Pixeleken elvileg már bétán van 5G is, és elvileg hamarosan kijön rendes szoftverfrissítésként is. Ezt csak olvastam. Továbbá a pixel 8-ra nagyon hosszú szoftverfrissítést ígérnek, a pletyka szerint a 19-es androidot is meg fogja majd kapni.
A Samsung mellett szól a hivatalos szervizelés magyarországon. A többiben meg fog egyezni szerintem a két készülék. Jelenleg IPhone 11-ről váltanék androidra.
Sajnos nem jött be a dolog. Korábban Huawei P20 készülékem volt, majd az IPhone-t vettem meg, de szeretnék visszatérni az androidhoz. Teljesen más világ az egész.
Xiaomit, meg Honort ilyen pénzekért nem szeretnék venni, a Galaxy S23+, és az Ultra meg már túl sok pénz.
#5:
A műfenyő a szekrényben pihen, így az azon megspórolandó pénzt bátran költhetem telefonra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!