Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért szidják az iphont az...

Miért szidják az iphont az androidosok?

Figyelt kérdés
Nem értem, van egy haverom, minden alkalommal( ha nem csörög ki egy hívott szám pl.) szidja az iphonomat én sosem szidom a Samsungjàt, sem más mobilt, és ha megkérdezem az okát, ennyit válaszol: ,, használhatatlan nem lehet érteni a menüjét meg buta telefon!" mondtam neki:,, akkor nem a mobil a hibás hanem a te tudásod!" ugyanúgy mindent meg tudok csinàlni vele mint az androidokkal, csak más operációs rendszer, ennyi az egész! Ez oké, de más emberek meg csak szidjàk, de nem tudjàk megmagyaràzni az okàt! Pedig 5 éves az iphon xs mobilom és még mindíg kaptam rá frissítést, és értékálló, valamint sosem volt hibája, 2x cseréltem benne akkut , ennyi.Szerintetek?

jan. 4. 09:29
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Persze. Android fronton ugyanolyan jó telók vannak mint az applenél, csak ma már hasonló áron. Egy bizonyos árszint felett már majdnem mindegy, hogy iphone vagy valamelyik android telefont veszed. Kivéve ha speciális igényed van a telefonnal szemben. Inkább a kérdés az, hogy ios vagy android (zárt/nyitott) rendszer a megfelelőbb neked a mindennapokhoz.

Én úgy tudom egyébként, hogy a samsung most már 7 év frissítést ígér.

jan. 30. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!