Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért szidják az iphont az...

Miért szidják az iphont az androidosok?

Figyelt kérdés
Nem értem, van egy haverom, minden alkalommal( ha nem csörög ki egy hívott szám pl.) szidja az iphonomat én sosem szidom a Samsungjàt, sem más mobilt, és ha megkérdezem az okát, ennyit válaszol: ,, használhatatlan nem lehet érteni a menüjét meg buta telefon!" mondtam neki:,, akkor nem a mobil a hibás hanem a te tudásod!" ugyanúgy mindent meg tudok csinàlni vele mint az androidokkal, csak más operációs rendszer, ennyi az egész! Ez oké, de más emberek meg csak szidjàk, de nem tudjàk megmagyaràzni az okàt! Pedig 5 éves az iphon xs mobilom és még mindíg kaptam rá frissítést, és értékálló, valamint sosem volt hibája, 2x cseréltem benne akkut , ennyi.Szerintetek?

tegnapelőtt 09:29
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
45%
Mert hülye. Mint mindenki más is, aki egy specifikus rendszert/márkát istenít vagy utál.
tegnapelőtt 10:01
 2/27 anonim ***** válasza:
79%

Nekem van Iphone is és Samsung is.

Mind a kettőt szeretem.

Az egyik egy céges A54 a másik a magán 16 pro max.

Aki szidja a másik telefonját, az nemes egyszerűséggel az esetek 80%-ban irígy.

tegnapelőtt 10:04
 3/27 anonim ***** válasza:
93%

Én Androidos vagyok, és bár nem szídom az iPhone-t, de másoktól gondolom ez a revans, mivel 10-11 éve pont fordítva volt! Még itt Gyakorin is, iPhone vagy “valamilyen” Androidos, és azt egyből teljesen lepontozták, 0%, aki nem az iPhone-t ajánlotta!

Áttérve a rendszerre, ízlés dolga, hogy kinek melyik jön be, én például ebben egyetértek a haveroddal, bizonyos dolgokban szerintem is körülményesebb az iOS. Mióta betört az előző telefonom kijelzője, cseréltetni meg már nem éri meg, azóta anyám régebbi iPhone-ját használom kölcsönbe, és nekem nem jött be, Androidon mindent sokkal egyszerűbben és közvetlenebbül tudok csinálni, és amikor csak akarom, sose “ütközöm falakba”!

tegnapelőtt 10:14
 4/27 Szervizmérnök úr ***** válasza:
52%

Ez már 25 éve is megvolt, amikor mentek a Windows-Linux párbajok a számítógépes fórumokon, amit akkoriban sűrűbben látogattam, mivel jobban érdekelt a téma.

Valaki hozzá van szokva egy rendszerhez, hülyének nézi a másikat, aki a másikban mozog otthonosan.

Tehát sok esetben tökmindegy, megszokás kérdése.

Inkább az iPhone-osokat szoktam lenézni, amikor például "iphont" írnak iPhone-t helyett és így tovább. Milyen "iphon", ilyen szó nincs is.

tegnapelőtt 10:35
 5/27 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező.

Nem is tudtam, hogy már az iphon is gyárt telefonokat. Én onnan számítógép alkatrészeket veszek álltalában.

( Ha már ennyire véded az álltalad használt márkát legalább a nevét tanuld meg. )

Egy iPhone tulaj.

tegnapelőtt 10:43
 6/27 anonim ***** válasza:
69%
Nekem jo az iphone, de azt utálom venne hogy fél napot nem bír ki egy töltéssel. Androidom nem nagyon volt még. Lehet kiprobalom
tegnapelőtt 10:52
 7/27 anonim ***** válasza:
52%

"Miért szidják az iphont az androidosok?"

Bárki szid bármit. Nincs jelentősége.

Ha másod lenne, a haverod azt is szidná.

Ő kötekszik, te meg magadra veszed.

Érdekes, én tanult emberekkel dolgozom a munkám során, és soha senki még csak egy fél megjegyzést sem ejtett el a másik telefonjával vagy bármijével kapcsolatban.

Ez csak az ovodás szinvonal jellemzője.

tegnapelőtt 11:09
 8/27 anonim ***** válasza:
53%
Mert nincs vissza gomb és pocsék ár/értéket képvisel
tegnapelőtt 11:10
 9/27 Ypszilon1980 ***** válasza:
80%
Nekem van mindkettő. Nem szidom az Iphone-t, de az Android sokkal jobb és kézenfekvőbb, olcsóbb sokkal, de mindenki azt használ ami neki tetszik. Egyébként ez a szidalmazás megvan azonos rendszert használók között is, mert van aki Huawei-t szid, mert szerinte a Samsung jobb, van akinél fordítva, ilyenek az emberek.
tegnapelőtt 11:44
 10/27 anonim ***** válasza:
72%
Az ilyen parttalan viták örökök. Nálunk általánosban összeverekedtek a Spectrumosok a C64-esekkel.
tegnapelőtt 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!