Miért szidják az iphont az androidosok?
Nekem van Iphone is és Samsung is.
Mind a kettőt szeretem.
Az egyik egy céges A54 a másik a magán 16 pro max.
Aki szidja a másik telefonját, az nemes egyszerűséggel az esetek 80%-ban irígy.
Én Androidos vagyok, és bár nem szídom az iPhone-t, de másoktól gondolom ez a revans, mivel 10-11 éve pont fordítva volt! Még itt Gyakorin is, iPhone vagy “valamilyen” Androidos, és azt egyből teljesen lepontozták, 0%, aki nem az iPhone-t ajánlotta!
Áttérve a rendszerre, ízlés dolga, hogy kinek melyik jön be, én például ebben egyetértek a haveroddal, bizonyos dolgokban szerintem is körülményesebb az iOS. Mióta betört az előző telefonom kijelzője, cseréltetni meg már nem éri meg, azóta anyám régebbi iPhone-ját használom kölcsönbe, és nekem nem jött be, Androidon mindent sokkal egyszerűbben és közvetlenebbül tudok csinálni, és amikor csak akarom, sose “ütközöm falakba”!
Ez már 25 éve is megvolt, amikor mentek a Windows-Linux párbajok a számítógépes fórumokon, amit akkoriban sűrűbben látogattam, mivel jobban érdekelt a téma.
Valaki hozzá van szokva egy rendszerhez, hülyének nézi a másikat, aki a másikban mozog otthonosan.
Tehát sok esetben tökmindegy, megszokás kérdése.
Inkább az iPhone-osokat szoktam lenézni, amikor például "iphont" írnak iPhone-t helyett és így tovább. Milyen "iphon", ilyen szó nincs is.
Kérdező.
Nem is tudtam, hogy már az iphon is gyárt telefonokat. Én onnan számítógép alkatrészeket veszek álltalában.
( Ha már ennyire véded az álltalad használt márkát legalább a nevét tanuld meg. )
Egy iPhone tulaj.
"Miért szidják az iphont az androidosok?"
Bárki szid bármit. Nincs jelentősége.
Ha másod lenne, a haverod azt is szidná.
Ő kötekszik, te meg magadra veszed.
Érdekes, én tanult emberekkel dolgozom a munkám során, és soha senki még csak egy fél megjegyzést sem ejtett el a másik telefonjával vagy bármijével kapcsolatban.
Ez csak az ovodás szinvonal jellemzője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!