Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért szidják az iphont az...

Miért szidják az iphont az androidosok?

Figyelt kérdés
Nem értem, van egy haverom, minden alkalommal( ha nem csörög ki egy hívott szám pl.) szidja az iphonomat én sosem szidom a Samsungjàt, sem más mobilt, és ha megkérdezem az okát, ennyit válaszol: ,, használhatatlan nem lehet érteni a menüjét meg buta telefon!" mondtam neki:,, akkor nem a mobil a hibás hanem a te tudásod!" ugyanúgy mindent meg tudok csinàlni vele mint az androidokkal, csak más operációs rendszer, ennyi az egész! Ez oké, de más emberek meg csak szidjàk, de nem tudjàk megmagyaràzni az okàt! Pedig 5 éves az iphon xs mobilom és még mindíg kaptam rá frissítést, és értékálló, valamint sosem volt hibája, 2x cseréltem benne akkut , ennyi.Szerintetek?

jan. 4. 09:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Mindenki nem tudja ezt megengedni magának"

Ez nagyon más lapra tartozik, de ha nincs semmi függőséget okozó szenvedély(cigi, alkohol, drog és társai), akkor simán ki lehet spórolni egy iPhone alapmodellt. Még egy Pro-t is ha van a minimálbér fölött van az illető.

És mivel napi szinten ez az eszköz van a legtöbbet használatban, jelenleg a népesség döntő többségénél, ezért nem is érdemes sajnálni erre a pénzt...

jan. 4. 18:41
 22/27 anonim ***** válasza:

""Mindenki nem tudja ezt megengedni magának""

Nem is kell, ez nem kötelező, csak ajánlat.

jan. 4. 18:52
 23/27 anonim ***** válasza:
37%

Ezt ugyanis meglehet kérdezni fordítva

"Miért szidják az androidot az iphonosok?"

"használhatatlan nem lehet érteni a menüjét meg buta telefon!""

van benne valami...

"nem a mobil a hibás hanem a te tudásod!"

De, a telefon a hibás, hogy nem bírnak egy értelmezhető beállításokat összerakni

"más emberek meg csak szidjàk, de nem tudjàk megmagyaràzni az okàt"

Mindig elmagyaráztam

"Pedig 5 éves az iphon xs mobilom és még mindíg kaptam rá frissítést"

Én A Pixel 9 Pro-mra 7 évig kapok

"és értékálló"

lol nem

"valamint sosem volt hibája, 2x cseréltem benne akkut"

Akkor mégis volt hibája

Amúgy totál leszarom az egészet, a nem Pro iPhone széria egy vicc kategória, középkategóriás telefon csúcskategóriás áron. A Pro szériával nincs annyi bajom, csak ne lenne a gagyi ios és unalmas dizájn.

jan. 4. 19:07
 24/27 A kérdező kommentje:
Oké, az akku kopó alkatrész egy mobilon, mint az autókon a lengéscsillapító, de mit nem lehet az apple mobilokon megcsinálni, amit androidon könyebb? Van egy iphone XS mobilom, anyámnak egy Samsung galaxy S21-e semmi olyan menüt vagy alkalmazást nem találtam amit ne lehetne mindkét mobilon. Van olyan konkrét elmagyarázható dolog amiben különbözik a 2 mobil? Nem közöszködésből, csak tényleg szeretném tudni!
jan. 4. 21:06
 25/27 A kérdező kommentje:
,, nem kötöszködésből"
jan. 4. 21:07
 26/27 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen manapság semmire nem igaz, mert a kalózkodás erősen visszaszórult az alkalmazások terén.

Annyira meg megy a fájlkezelés is az Apple-nél, hogy az átlag user felrakja az Mp3 fájljait...

Hozzátéve sok-sok év androidozás után mentem át iPhone-ra, de ennek is már 5-6 éve, és nem igazán van különbség egy felhasználó számára.

jan. 4. 21:20
 27/27 A kérdező kommentje:
Szerintem sem, de a lényeg az hogy én soha senkit nem nézek le, hogy milyen telefonja van, sőt, szerintem az a legértékesebb ember, akinek hagyományos buta telefonja van, az olyan embert nem fertőzi meg az internet virtuális vilàga úgy mint minket.
tegnapelőtt 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!