Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért szidják az iphont az...

Miért szidják az iphont az androidosok?

Figyelt kérdés
Nem értem, van egy haverom, minden alkalommal( ha nem csörög ki egy hívott szám pl.) szidja az iphonomat én sosem szidom a Samsungjàt, sem más mobilt, és ha megkérdezem az okát, ennyit válaszol: ,, használhatatlan nem lehet érteni a menüjét meg buta telefon!" mondtam neki:,, akkor nem a mobil a hibás hanem a te tudásod!" ugyanúgy mindent meg tudok csinàlni vele mint az androidokkal, csak más operációs rendszer, ennyi az egész! Ez oké, de más emberek meg csak szidjàk, de nem tudjàk megmagyaràzni az okàt! Pedig 5 éves az iphon xs mobilom és még mindíg kaptam rá frissítést, és értékálló, valamint sosem volt hibája, 2x cseréltem benne akkut , ennyi.Szerintetek?

jan. 4. 09:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%

#6.

Nekem PTSD-m van a beragadó GMS miatti merülési problémáktól de te tudod.

Még Google féle Stock Androidon és Sony-n is próblémákat okozott, pedig ezek a gyártók élvonalban vannak üzemidő terén az androidos fronton.

Venni kell egy Pro Max-t és megszűnik az üzemidő probléma, almát körtéhez kell hasonlítani...(androidon is csak a nagy telefonok hoznak jó üzemidőt)

jan. 4. 12:34
 12/27 anonim ***** válasza:
52%
Csoro vagyok. Nem tudok fél millát kiadni semmilyen promaxra
jan. 4. 12:53
 13/27 anonim ***** válasza:
45%

Akkor felesleges egy iPhone SE-ből kiindulni, az valóban pocsék üzemidős.

De nem is egy átlag felhasználónak szánt készülék, hanem kimeríti az ipari hulladék fogalmát...

jan. 4. 13:02
 14/27 Szirty ***** válasza:
74%

"Miért szidják az iphont az androidosok?"

Olyan mint ha azt kérdeznéd miért utálják sokan a töltött káposztát.

Szubjektív dolgokról nem érdemes vitát nyitni mert abból mindig háború lesz.

jan. 4. 13:16
 15/27 anonim ***** válasza:
19%
Nekem iphone 8as van, nem SE.
jan. 4. 14:08
 16/27 anonim ***** válasza:
42%
iPhone 8 már egy ezer éves telefon, az SE konkrétan ugyanaz csak modernebb SoC-kal.
jan. 4. 14:10
 17/27 anonim ***** válasza:
23%
És most komolyan azért vagyok lepontozva mert 8as iphoneom van? Ennyire lenéztek engem?
jan. 4. 16:30
 18/27 anonim ***** válasza:
12%

Inkább azért, mert az alapján vonod le a következtetést az üzemidőt illetően... iPhone 8 maga korában is a végén kullogott.

De azért még egy sima iPhone 16-os is bőven hozza manapság az átlag, készenléti időben meg jobb is, mint az androidos társai.

jan. 4. 16:54
 19/27 anonim ***** válasza:
40%
De nincs rá penzem. Miért olyan nehez ezt megerteni
jan. 4. 17:00
 20/27 anonim ***** válasza:
11%
Mindenki nem tudja ezt megengedni magának. Egyébként nincs semmi bajom a 8assal, csak az akku nem igazán jó. Nem csak az alapján vonom le, nem értem miért állítasz valótlant. Más a vadi űjra is panaszkodott hogy folyton a töltőn van. Szóval mindegy.
jan. 4. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!