Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone SE vagy iPhone 13 éri...

IPhone SE vagy iPhone 13 éri meg jobban?

Figyelt kérdés

3. Generációs iPhone SE, vagy az iPhone 13 érné meg jobban?

Mindenképpen a kettő közül szeretnék.

jan. 2. 17:36
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Mediamarktban néztem. Nem GSM boltok és használt társaikbol
jan. 12. 17:55
 22/26 anonim ***** válasza:

Ja, hát kb a lehető legdrágább helyen.

Bocs, de még Emagon és Alzán is olcsóbb!

jan. 13. 08:37
 23/26 anonim ***** válasza:
Hát én teljesen megértem, ha normális kereskedőnél nézi, de akkor sem javaslom egyik, kérdésben szereplő telefont sem megvételre ilyen áron. Ha nincs pénzed rá, akkor ne vegyél Apple telefont.
jan. 13. 10:37
 24/26 A kérdező kommentje:

Nem konkrétan az a probléma, hogy nem tudok, hanem nem is szeretnék ennyi pénzt kiadni egy telefonra.

És az eMAG/alza megint nem túl megbízható számomra.

Igazából már 3 oldal válasz jött, de egy normális összehasonlítás hozzáértő embertől nem jött.

jan. 13. 15:26
 25/26 anonim ***** válasza:

Hajjj.... akkor másképp fogalmazom meg: nem akarsz vagy nem tudsz annyi pénzt kiadni érte, amennyiért árulják. Most erre mit lehet írni?

Továbbá már bocsánat, a lónak a f..szát kell itt összehasonlítani? EGYIK SEM JAVASOLT. Mit hasonlítsak rajta össze? A 3. generációs SE egy teljesen no way telefon, IPC kijelzővel, nulla aksival, akkora kávákkal mint a ház, béna és hiányos kameraszettel.

Az iPhone 13 meg még tök jól elketyegő telefon (nekem is ilyen van), de hogy újonnan semmilyen körülmények között se ér 250 ezret, az 100%. Kevés benne a RAM (csakúgy mint a 3. generációs SE-ben), meg hát ettől függetlenül is már azért apránként elavult a hardver minden eleme. Már az utódját, az iPhone 14-et sem gyártja és árulja az Apple, hahó!

Ha mindenképp a kettőből akarsz venni, akkor egyértelműen a 13. De a 3. generációs SE-vel szemben még az iPhone 12-őt, de még talán a 11-et is szívesebben ajánlanám, természetesen csakis használtan és ennek megfelelő árral. Újonnan ezeket nem szabad már megvenni ilyen áron.

jan. 13. 15:54
 26/26 anonim ***** válasza:
Hacsak nem találsz egy 13 pro-t 160-180 körül szerintem ne. Én is imádom az Apple-t, de a 13 rohadtul nem ér meg 200-at. A 14 szintén nem ér meg 250-et, mert kb. ugyanaz, mint a 13. És mostmár mindig ilyen 5-600 ezresek lesznek a legújabb modellek :/ Amik szintén nem érnek annyit, esetleg a Pro verzió. Nekem is Samsung van most, mert az 250-ert azért már durvábbat is ad. De hiányzik az iPhone 😆💀
febr. 14. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!