Melyikkel járnék jobban Samsung S23 vagy iPhone 13?
Iphone. Nekem mindig az volt. Nem felvágásból, itt külföldön szarni nem tudsz telefon nélkül és performáns modell kell, mert azzal identifikálod magad a hivataloknál, azaz mindent otthonról intézel a mobillal, biztosítási eljárások, segélyek, adóbevallás minden.
Anno ezt a márkát tukmálták rám egy üzletben, válás után az exem visszakérte az ócska mobilját (mondjuk ő milliomos volt de mindegy) es ottmaradtam kisgyerekkel, mobil nélkül.
Így mentem mobilt venni babakocsival es rámbeszélték anno 12 éve az iphone 4 es volt akkor
Ma már 15 ösöm van.
Nem bántam meg, megpróbáltam ismerősök Samsung telefonjait, de az iphone a leggyorsabb legjobb, nem érti félre a parancsot, nem nehézkes mint az android.
Érti mit akarsz es 1 szekundum alatt teljesíti, nem mint mas telefon, hogy kinyílik egy csomó app es csomó gomb, egész útvesztő amíg megtalálod ami kell!
Csak kiegészítés az 1. válaszhoz: még van a Média Marktban, az Euronicsban és a fizikális eMag üzletekben is kirakva iPhone 13. Ez biztos, mert én is ebben a cipőben járok.
A mai viszonylatok között kis méretűnek számító telefont szeretnék jó kamerával, ezért nézegetem a Samsung S23-at és az iPhone 13, 14 telefonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!