Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyikkel járnék jobban...

Melyikkel járnék jobban Samsung S23 vagy iPhone 13?

Figyelt kérdés
Eddig csak Samsungjaim voltak, de érdekelne hogy milyen más telefon is. Csak nem tudom hogy jól járnék-e vele? Hosszabb távra tervezek így nem akarok csalódni.
okt. 25. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom, én szeretem az iOS-t, nekem evidens, hogy iPhone-t veszek, mert ezt szeretem használni, tehát nyilván azt mondanám, hogy jól jársz vele, de mások meg az Androiddal vannak ugyanígy és furának tartják az Apple rendszerét. A legegyszerűbb, ha elkéred egy iPhone-os haverod telefonját 5 percre és nyomkodod, vagy bemész egy MediaMarktba és a kirakott telefont nyomkodod. (Mondjuk 13 nem lesz már, de sok változás nincs, maximum a kamerája rosszabb, mint az új modellnek.) Én átlag 4 évig használom az iPhonejaimat, és még akkor is tökéletesen működnek, csak ennyi idő alatt változik annyit az új az előzőhöz képest, hogy akarjak újat.
okt. 25. 17:31
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Az S23 újabb és jobb telefon. Jobb kijelző, több ram, nagyobb akkumulátor, telephoto kamera, gyorsabb töltés, 3.2-es Type-c
okt. 26. 05:48
 3/7 anonim ***** válasza:
38%

Iphone. Nekem mindig az volt. Nem felvágásból, itt külföldön szarni nem tudsz telefon nélkül és performáns modell kell, mert azzal identifikálod magad a hivataloknál, azaz mindent otthonról intézel a mobillal, biztosítási eljárások, segélyek, adóbevallás minden.

Anno ezt a márkát tukmálták rám egy üzletben, válás után az exem visszakérte az ócska mobilját (mondjuk ő milliomos volt de mindegy) es ottmaradtam kisgyerekkel, mobil nélkül.

Így mentem mobilt venni babakocsival es rámbeszélték anno 12 éve az iphone 4 es volt akkor

Ma már 15 ösöm van.

Nem bántam meg, megpróbáltam ismerősök Samsung telefonjait, de az iphone a leggyorsabb legjobb, nem érti félre a parancsot, nem nehézkes mint az android.

Érti mit akarsz es 1 szekundum alatt teljesíti, nem mint mas telefon, hogy kinyílik egy csomó app es csomó gomb, egész útvesztő amíg megtalálod ami kell!

okt. 26. 10:19
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Életem egyik legrosszabb és legpénzpazarlóbb döntése volt kipróbálni az Apple ökoszisztémát. Volt nekem iPhone 14-em, el is adtam.
okt. 26. 11:25
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
Az S23 minden szempontból jobb
okt. 26. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
12 évig Samsungos voltam, imádtam és most is nagyon szeretem. De 2,5 éve vettem egy Iphone 13-ast, és ennyi idő után is olyan a telefon, mint legelső nap (leszámítva az akkut, de amennyit nyomogatom, így is jól bírja). Na ezt a Samsung nem tudta és most sem tudja.
okt. 27. 14:42
 7/7 anonim válasza:

Csak kiegészítés az 1. válaszhoz: még van a Média Marktban, az Euronicsban és a fizikális eMag üzletekben is kirakva iPhone 13. Ez biztos, mert én is ebben a cipőben járok.

A mai viszonylatok között kis méretűnek számító telefont szeretnék jó kamerával, ezért nézegetem a Samsung S23-at és az iPhone 13, 14 telefonokat.

okt. 30. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!