Iphone 13 vagy Google Pixel 8, vagy Samsung S21 ?
Figyelt kérdés
Melyik lehet jobb hosszú távon?szept. 17. 23:16
1/9 anonim válasza:
Hogy jön ide az 1 éves pixel 8 meg kettő 2021-es telefon?
2/9 anonim válasza:
Elég egyszerű, hogy a Pixel 8, de a 9-es és a 8 Pro is jobb a sima 8-asnál. A 8-asról több problémát hallottam, mint a 8 Pro-ról, a 9-esről pedig egyelőre csak pozitívat hallottam.
3/9 anonim válasza:
Hát ebből a trióból szó nélkül a Pixel 8 a legjobb telefon.
5/9 anonim válasza:
"iPhone 13 a legjobb ezek közül."
Ilyen telefonom van, esélytelen, hogy jobb lenne, mint egy Pixel 8.
9/9 anonim válasza:
Egyébként nyilván tök használható telefon most is egy 13-mas iPhone (valószínűleg egy S21 is), csak rohadtul nem ér annyit, mint amennyiért újonnan árulják. Ha valakihez hozzávágnák baráti áron használtan, akkor simán el lehet fogadni, de hát egy Pixel 8 sok szempontból jobb, jóval újabb telefon is mint az S21 vagy az iPhone 13. 5-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!