Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone SE vagy iPhone 13 éri...

IPhone SE vagy iPhone 13 éri meg jobban?

Figyelt kérdés

3. Generációs iPhone SE, vagy az iPhone 13 érné meg jobban?

Mindenképpen a kettő közül szeretnék.

jan. 2. 17:36
A kérdező szavazást indított:
iPhone SE
iPhone 13
Egyik sem, kifejtem miért.
9 szavazat
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Mindenképp iPhone-t szeretnék, az androidos telefonokkal eddig csak bajom volt.

Azért ez a 2 között gondolkodom, mert 250-nel nem tudok (és nem is akarok) többet kiadni egy telefonra.

Felújított telefont sem szeretnék, azzal is faztam már rá.

jan. 2. 17:37
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mik a szempontok.

Az SE kényelmesen használható egy kézzel, megfelelően gyors.

A 13 nagyobb, 2 kamerája van, Face ID van benne ujjlenyomat olvasó helyett.

jan. 2. 17:53
 3/17 anonim ***** válasza:
49%

Egyértelműen a 13 a jobb. A 12 is jobb lenne, sőt még a 11 is. Az SE 2020 és 2022-es verziója is eléggé réteg mobil, szerintem nem is általános felhasználásra szánták eredetileg, hanem inkább céges flottatelefonnak.

Viszont én iPhone 13 felhasználóként írom neked, hogy 250 ezret eszembe nem jutna kiadni egy 13-masért, akkor sem ha zsír új. Vagy bevállalod a használtat, vagy teszel még pénzt a kerethez vagy veszel droidot. Ennyiért már van mondjuk Samsung S23 is, ami igazából megeszi reggelire mindkét telefont szerintem.

jan. 2. 18:03
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is céges flottára készült az SE, mert ott alapkövetelmény a hosszú támogatottság(persze nem magyar, hanem német cégekre gondolva, ahol veszik nagyon a Pixelt is).

De semmi másra nem jó: pocsék üzemidő, átlagos kijelző, a touchID azért messze elmarad a konkurens megoldásoktól stb.

Az iPhone 13 nagyon más kategória, teljesen rendben van a mai napig is.

jan. 2. 19:23
 5/17 anonim ***** válasza:
74%

Már bocsássatok meg hogy bele fröcsögök így kéretlenül, de nekem nagyon böki a csőröm, hogy 3 éves hardverért szeretne a kérdező 250 ezret kiadni. Jó telefon az I13, nekem is volt, de nem egy negyedmilliós szintű telefon már.

Amúgy ha tudsz még egy pár hónapot várni, hamarosan jön az új SE, és az eddigi pletykák szerint kifejezetten jó vétel lesz. Én megvárnám.

jan. 2. 19:34
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én sem értem ezt, hogy 250 ezret akar érte adni. Nem akartam én se rávágni élből ezt, de ha ennyi a keret és csak újat akarsz, akkor ott a droid, ennyiért már hosszú távon támogatott, megbízható, erős telefonokat vehetsz és nem is valami zug GSM raktárából.

Vagy hát ja, az új SE, bár szerintem az megintcsak elképesztően túlárazott lesz a tudásához képest. Tudtommal egy iPhone 14 házában lesz, gondolom kap egy új chipsetet, talán meglépik végre, hogy 128-as legyen a kezdőtárhelye, de szerintem hátlapi kamerából csak egy lesz és az is ott ragad 60 Hz-en. RAM-ból kíváncsi vagyok, hogy kap-e annyit, hogy az Apple AI megoldása működjön rajta, ehhez ugye elvileg 8 giga kéne.

jan. 2. 19:40
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mint mondtam 250 a plafon, annál többet nem tudok kiadni rá. (Nem is szeretnék)

És mint mondtam, Android a hátam közepére sem.. évek óta szívok velük ezért szeretnék iPhone-t.

Gondolom az új SE sem lesz 250 alatt..

tegnapelőtt 00:10
 8/17 anonim ***** válasza:

Meg az új SE nagyon nem éri el majd a 13 szintjét sem.

8GB memória és az új SoC oké,de biztos vagyok benne, hogy 1 kamera lesz csak...

tegnapelőtt 13:35
 9/17 anonim ***** válasza:
Valamit valamiért. Az SE mindig erről szólt.
tegnapelőtt 14:14
 10/17 anonim ***** válasza:

Ezért csak céges telefonnak ajánlott, nevetséges kategória, hogy 60HZ meg 1 kamerás telefont ki mernek adni ennyiért.

Amikor egy Redmi 14C-ben is ott a 120HZ, meg a többkamerás rendszer...(igaz attól nem kell csodát várni, de egész jó digitális zoom, meg segédkamerák kerültek abba 40 ezres telefonba is már)

tegnapelőtt 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!