IPhone SE vagy iPhone 13 éri meg jobban?
3. Generációs iPhone SE, vagy az iPhone 13 érné meg jobban?
Mindenképpen a kettő közül szeretnék.
"Mint mondtam 250 a plafon, annál többet nem tudok kiadni rá. (Nem is szeretnék)
És mint mondtam, Android a hátam közepére sem.. évek óta szívok velük ezért szeretnék iPhone-t."
Jó, akkor a népszerűtlen véleményem: nincs annyi pénzed, amennyiért egy értelmes új iPhonet lehetne venni. Elképzelésem sincs, hogy mit és hogyan szívtál droiddal. Nekem most iPhonom van, de előtte sokáig androidos volt minden telefonom, egyikkel sem szívtam semmit. Nyilván nem 60 ezres telefont kell venni, 130-150 körül már tök értelmes telefonok vannak, 250-ért meg aztán pláne... csak hát alma nincs annyiért.
Max várd ki az SE-t, ha ráér addig, de szinte biztosan elképesztően túlárazott lesz a tudásához képest. Amikor kijön még hivatalosan kapható lesz a 15 és a 16 is (a 14-et is igazából csak az EU-s kényszer miatt vezették ki, mert annyi eszük nem volt, hogy már az is USB-C-t kapjon).
iPhone-ból, alap hogy csak Pro szériásat szabad.
Én azzal maximálisan elégedett vagyok, de simáért nem adnék én sem pénzt...
10
Cserébe csúcs hardver és iOS - Almához képest relatív olcsón. Van akinek ez kell. Ha nem fogyna, akkor nem gyártaná az Apple (lásd: Mini)
Mint mondtam, az SE mindig erről szólt. Nem tudom ezen mi a meglepető.
"Cserébe csúcs hardver és iOS - Almához képest relatív olcsón. Van akinek ez kell. Ha nem fogyna, akkor nem gyártaná az Apple (lásd: Mini)"
A Mini helyett gyártott Plust sem veszi a kutya se a statisztikák szerint, mégis gyártják.
Meg hát a csúcs hardver egészen addig igaz, hogy a SoC erős. Cserébe minden más leginkább hitvány vagy maximum középkategóriás. Mintha Trabantba raknál egy V8-ast. Inkább utaznék akkor már egy korrekt Octáviával, V8 nélkül. :)
#13.
Hiába csúcshardver, ha nincs csúcskamera.
Elvégre ahhoz kell leginkább, ezért nevetséges az SE széria és kimeríti a pazarlás fogalmát...
Nem vagyok sem profi fotós, sem insta celeb. Nyilván használom a kamerát én is, de ha nem egy full szemcsés, elmosódott képet csinál, hanem olyat mint amilyeneket ígér, nekem az bőven megfelel.
Egyedül a 64 gigás tárhely ami aggaszt az SE-vel kapcsolatban.
SE továbbra sem neked vagy nekem készült, hanem a cégeknek akiknek olcsó telefon kell hosszú támogatottságra.
Androidos telefonból biztos vagyok kapsz jobbat, azesetben meg semmi érv nincs az almás telefonok mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!