Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Redmi 13 pro+ vagy...

Xiaomi Redmi 13 pro+ vagy Samsung Galaxy 24 telefon éri meg jobban?

Figyelt kérdés
nov. 15. 20:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

20. Nem érdekel az ökoszisztéma. Macbook Air M1-et is csak azért vettem mert ár/érték arányban akkoriban a legjobb volt. Melóhoz tökéletes. Na meg befér a táskámba. Ipadem is csak azért van mert ismerősöm pont eladta az övét és megvettem tőle nagyon olcsón. Kellett egy tablet, mindegy volt hogy milyen csak gyors legyen és legyen toll támogatása.

"Elvégre az ökoszisztéma miatt sokkal több előnnyel járna számodra egy iPhone."

Nem, mivel azon nincs quick share és szinte minden ismerősöm Samsungos. Azon keresztül szoktam képeket küldözgetni. Az meg a másik, hogy én sokat fotózom telefonnal és az alap modellben nincs zoomkamera. Galaxy S2X-ben pedig van és ez nekem kulcsfontosságú. Igen, ott a Pro iphone, de az dublájába kerül majdnem és akkor már vehetnék Galaxy Ultrát is ennyi erővel ami már az igényeimnek egy jobb telefon.

Szóval nagyjából megfogalmaztam.

nov. 28. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!