Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Redmi 13 pro+ vagy...

Xiaomi Redmi 13 pro+ vagy Samsung Galaxy 24 telefon éri meg jobban?

Figyelt kérdés
nov. 15. 20:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
27%
Iphone! :D
nov. 15. 21:08
 2/21 anonim ***** válasza:
33%
iPhone 15 Pro Max/iPhone 16 Pro Max
nov. 15. 21:12
 3/21 anonim ***** válasza:
29%
Iphone 15 Pro, jobb nincs! ;) Ilyen kínai Xiaomi sz@rokat engedd el.
nov. 15. 21:20
 4/21 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem iPhonet akarok venni. Nem is az van a kérdésben
nov. 15. 21:31
 5/21 anonim ***** válasza:
0%

Ne is foglalkozz az első hárommal.

Kinek mi jön be. Nekem volt Xiaomi telefonom, de Iphone 15 pro max-om is. Annyira nem jött be eggyik sem. A Samsungot szeretem, így én az s24 mellett döntenék.

De ha neked joban tetezik a xiaomi akkor azt vedd. Mellé egyikkel sem lősz.

nov. 15. 21:38
 6/21 anonim ***** válasza:
21%
pedig megintcsak erősítenem kell az Iphone táborát, mivel az Apple veri mindkettő céget...
nov. 15. 22:08
 7/21 anonim ***** válasza:
16%

Nem veri. Kb semmiben. Volt 15 pro max-om, és van s24 ultrám. Semmivel, és semmiben nem jobb az Iphone. Jó telefon, azt nem vitatom.

A 16 pro max már lehet jobb mint az s24 ultra, de annak az ellenfele az s25 ultra lesz.

nov. 15. 22:13
 8/21 anonim ***** válasza:
19%
#7 iPhone mindenben veri a Samsungot
nov. 15. 22:45
 9/21 anonim ***** válasza:
41%

Atya ég, itt tényleg senki nem akar a kérdésre válaszolni?

Kezdjük az elején: nincs olyan telefon, hogy "Samsung Galaxy 24". Olyan van, hogy Samsung Galaxy A24 meg olyan is hogy Samsung Galaxy S24.

Ha ezen túllendültünk, akkor jön a következő fura dolog: az A24 egy tavalyi, jóval olcsóbb, gyengébb modell a Xiaomi Redmi 13 Pro+-nál, az S24 pedig egy jóval drágább, erősebb modell.

Egyszerűen ez a 3 modell nem ellenfele vagy alternatívája egymásnak, ennélfogva a kérdés megválaszolása sem igazán lehetséges. Az A24 egy alsó kategóriás telefon, az említett Redmi egy középkategóriás, az S24 meg egy felső kategóriás.

nov. 15. 23:59
 10/21 anonim ***** válasza:
39%

Én Samsung s24 választanám

Xiaomi semmiképen sem.

nov. 16. 05:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!