Xiaomi Redmi 13 pro+ vagy Samsung Galaxy 24 telefon éri meg jobban?
Ne is foglalkozz az első hárommal.
Kinek mi jön be. Nekem volt Xiaomi telefonom, de Iphone 15 pro max-om is. Annyira nem jött be eggyik sem. A Samsungot szeretem, így én az s24 mellett döntenék.
De ha neked joban tetezik a xiaomi akkor azt vedd. Mellé egyikkel sem lősz.
Nem veri. Kb semmiben. Volt 15 pro max-om, és van s24 ultrám. Semmivel, és semmiben nem jobb az Iphone. Jó telefon, azt nem vitatom.
A 16 pro max már lehet jobb mint az s24 ultra, de annak az ellenfele az s25 ultra lesz.
Atya ég, itt tényleg senki nem akar a kérdésre válaszolni?
Kezdjük az elején: nincs olyan telefon, hogy "Samsung Galaxy 24". Olyan van, hogy Samsung Galaxy A24 meg olyan is hogy Samsung Galaxy S24.
Ha ezen túllendültünk, akkor jön a következő fura dolog: az A24 egy tavalyi, jóval olcsóbb, gyengébb modell a Xiaomi Redmi 13 Pro+-nál, az S24 pedig egy jóval drágább, erősebb modell.
Egyszerűen ez a 3 modell nem ellenfele vagy alternatívája egymásnak, ennélfogva a kérdés megválaszolása sem igazán lehetséges. Az A24 egy alsó kategóriás telefon, az említett Redmi egy középkategóriás, az S24 meg egy felső kategóriás.
Én Samsung s24 választanám
Xiaomi semmiképen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!