Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért vesznek az emberek...

Miért vesznek az emberek félmilliós telefont hogy aztán féltsék használni?

Figyelt kérdés
Gondolok én azokra az egyénekre akik listaáron megveszik a hivatalos forgalmazotól a félmillás telefont hogy aztán semmi másra ne használják csak emaileket olvasanak rajta meg facebookot görgessenek. Meg vesznek rá vagy 20 tokot meg fóliát aztán nem merik kivinni a szabadba, mert ha egy nanokarc lesz rajta akkor ott van vége az életüknek. Aztán meg a legjobb az egészben amikor felrakják eladni fél év múlva és buknak rajta vagy 200e-et. Mi motiválja az ilyen jószágokat?

szept. 24. 01:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
És a hozzád hasonló jószágokat mi motiválja beleilugatni mások magánügyébe és a pénztárcájukban turkálni ? Egyébként nem kéne hozzá sok iq, hogy rájöjj, az emberek jogosan féltik a drága holmijukat. Nem mellesleg minél sértetlenebb, annál többért lehet eladni majd. Irigylem, hogy van időd statisztikát gyártani, hogy melyik ismerősöd mennyi idő múlva cserél telefont.
szept. 24. 02:47
 2/14 anonim ***** válasza:
84%

Nem rossz kérdés, de inkább az "Emberi tulajdonságok", esetleg a "Mentális egészség" kategóriában kellett volna ezt feltenni!

Szerintem a jelenség magyarázata az emberi hiúságban és társadalmi státusharcban keresendő.

szept. 24. 03:15
 3/14 anonim ***** válasza:
43%
Jobb sz.rt venni és dobálni, mert nem működik normálisan?
szept. 24. 03:18
 4/14 anonim ***** válasza:
51%
Státusszimbólum. Ez az egóról szól, annak kielégítéséről. Azért féltik, mert tudják, hogy valójában nagy kiadás ez nekik, nem tehetik meg, hogy másikat vesznek csak úgy. Ezért óvják, védik. Ha megnézed a millerekenek nincs tok a telefonján.
szept. 24. 04:55
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

Szeretek vigyázni a dolgaimra.

Én meg az olyat nézem le, aki megveszi a fél millás telót és másnapra ripityára töri. Tok nélkül beteszi a nadrágzsebébe hátra, a nagy seggétől hajlik, szétreccsen szegény teló. Ráül, leejti, stb.

Törik a kijelző, a kamera. Használhatatlan szar lesz egyből. Hardveraprón hirdetgeti "de ezen kívül amúgy hibátlan" szöveggel.

Na ebbe mi a poén? Egy napig volt jó telefonod. Eladni nem lehet, ki vesz ilyen szart? Szinte minden használt teló hirdetés ilyen.

Használni nem tudod rendesen, főleg ha a kamera is törött.

Lehet hogy túl óvom a telefonomat, de ez 5 év elteltével is olyan állapotban lesz, mint amikor megvettem. Nem pár napig tart az "élete".

szept. 24. 06:27
 6/14 A kérdező kommentje:

Gondolom 1-es azért sértödött meg mert magára ismert a kérdésben.

Azért vagyok kiváncsi rá mert ez nem ritka jelenség, naponta a 10-edik s24 ultrát meg 15 promaxot látom hirdetésekben. Amik alapvetöen olyan telefonok amiket hosszútávra veszi az ember.

Nem azt mondom hogy ne vigyázzon az ember a drága holmiára, de ha valaki nézni veszi a drága telefont annak nincs értelme.

szept. 24. 06:34
 7/14 anonim ***** válasza:
33%
Csak villogás,mert többnek akarnak mutatkozni mint akik, de közben soknak semmi más értéke nincs, de még a fizetésüket se tudják beosztani. Pont ugyaolyan dolog mint mikor valaki 20+ éves német prémium autót vesz. Villoghat, hogy neki van, de közben 2000-ért tankol.
szept. 24. 06:34
 8/14 anonim ***** válasza:
57%

Elküldenéd azokat a hirdetéseket, mert pont most akarok venni 😀

Amúgy nem találkoztam még ilyennel, amit írsz

szept. 24. 07:10
 9/14 anonim ***** válasza:
64%

Amúgy te honnan az istenből tudod, hogy ki mennyiért vette a telefonját ? Egyformán néz ki szinte az összes iPhone és Samsung. Akármelyik modell lehet. És lehet a Rejoy-ból van.

Szerintem ez egy provokatív kamu kérdés. Nem tudom elképzelni, hogy mindenkit végig kérdezek a környezetemben, hogy mikor és milyen telefont vett mennyiért. És ezt mikor fogja tovább adni. Ilyen nincs.

szept. 24. 07:22
 10/14 anonim ***** válasza:
49%
Rongyrázás, aztán meg kenyeret a Tesco-s újságban látnak
szept. 24. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!