Miért vesznek az emberek félmilliós telefont hogy aztán féltsék használni?
Figyelt kérdés
Gondolok én azokra az egyénekre akik listaáron megveszik a hivatalos forgalmazotól a félmillás telefont hogy aztán semmi másra ne használják csak emaileket olvasanak rajta meg facebookot görgessenek. Meg vesznek rá vagy 20 tokot meg fóliát aztán nem merik kivinni a szabadba, mert ha egy nanokarc lesz rajta akkor ott van vége az életüknek. Aztán meg a legjobb az egészben amikor felrakják eladni fél év múlva és buknak rajta vagy 200e-et. Mi motiválja az ilyen jószágokat?szept. 24. 01:19
11/14 anonim válasza:
Nem tudom, nekem pont nem ez a tapasztalatom. Vannak ismerőseim, akiknek fél millás, sőt van, akinek 650 ezres telefonja van, nem óvják jobban, mint én a 150 ezres telómat, persze nyilván egy drágább eszközt már csak alapból is jobban fogsz félteni szerintem, én ezen nem lepődök meg.
12/14 anonim válasza:
Mert ettől jobban érzik magukat, hiába nincs szükségük még fele olyan drága telefonra sem. Sokszor nem elég egy 200e Ft-os sima iPhone az instát pörgetni, iPhone Pro (Max) kell, mert az (sokkal) drágább. Talán valakinél az is számít, hogy látják nála, és azt gondolja, hogy ettől menőbb lett, nem tudni. Biztos vannak, akik könnyen kifizetik egyben, de szerintem akkor sem kéne szórni a pénzt. Az más kérdés, ha igenis kell az a teljesítmény, az a kamera, stb.
13/14 anonim válasza:
Ember ezért találták ki a tokot meg a üveg fóliát, akár hányszor ejtettem le az iPhone-omat nem tört el más csak az üveg fólia, és még csak nano karc sem keletkezett a kijelzőjén
14/14 anonim válasza:
iPhone 15 Pro Max-om van és? Nem leszek több ettől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!