Kiknek van ennyi ideje itt gyk-n egy egyszerű kérdésre begépelni vagy félmillió karaktert?
Egy olyan szintű kérdés, pl. hogy miért vagyok rosszkedvű, begépel rá valaki egy oldalnyi szöveget válaszként.
Bár sokszor kérdésnél is van olyan, hogy ember nincs itt, aki végigolvasná.
Néha itt reggel leülök a gyk-hoz, aztán a kismillió meló, program, ház körüli vacakolások egész estig.
A mai Magyar társadalomban kik tehetik ezt meg, hogy ennyi idejük van?
Van itt kb 30 emberből álló keménymag, akik egésznap a gyakorin lógnak. Úgy használják mintha az életük ez lenne. Nekik ez a minden.
Ők írják ki a troll kérdéseket, ők mondják ez a kérdés volt már és kamu, ők mondják ez a felhasználó másik névvel kérdez, mindenhova
írnak ...stb.
Mindenkinek arra van ideje, amire szakít, szörprájz!
Van, aki megnéz egy 2 és fél órás filmet. Van, aki ugyanezt az időt arra szánja, hogy leírjon valamit, ami foglalkoztatja.
De amúgy ezek a rohadt hosszúak tuti bemásolt válaszok.
Èn is szoktam hosszan írni, de nem ilyen provokátoroknak.
A kiadónknál a beíró 30 ezer leütés/óra felett dolgozik, és max. 4-5 melléütéssel. De egy átlagos képességü, tíz ujjal gépelönek is megy 8-10 ezer.
Csak meg szoktam bánni. Szakmámba vágó kérdésnél az érdeklődés válaszra érdemesnek tünik. Tehát részketesen írok. Aztán valaki két szóval lesöpri a húlyeségével. És ő van felértékelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!