Megéri átszámítva havi félmillió forintért kimenni Németországba, mint burkoló?
Figyelt kérdés
A szakmám megvan, de ez nekem elég karcsúan hangzik. Érdekel a véleményetek.2021. júl. 18. 12:15
1/25 A kérdező kommentje:
Heti 6, de néha 7 napot kéne dolgozni, hol 8, hol pedig 10 órában.
2021. júl. 18. 12:18
2/25 anonim válasza:
Valóban karcsú. Németországon belül hol lenne a munka?
3/25 anonim válasza:
Nettó kétszer ennyit keres itthon a burkolónk vállalkozóként.
4/25 Lazy Lover válasza:
Ennyit itthon is megkeresel ha jól dolgozol szerintem karcsú
5/25 anonim válasza:
Ennyit itthon is simán kapnod kéne, mint burkoló.
6/25 anonim válasza:
nagyon kevés...
ráadásul tuti valami tömegszálláson kéne laknod.... egyszerűen nem éri meg úgy kimenni, hogy van egy ágyad, meg kb. zacskóslevesen + döneren élsz....
7/25 anonim válasza:
ha jól dolgozol, itthon sokkal többet kereshetsz vállalkozóként. Ha nem dolgozol jól, a németek is ki fognak rúgni.
8/25 anonim válasza:
Nem éri meg, lakhatás + étel és kb. elmegy a 2/3 része.
9/25 anonim válasza:
Nem, heti 5*8 óra irodai munkával keresek ennyit. Nem mennék
10/25 A kérdező kommentje:
Egyelőre pályakezdő vagyok, nem mennék ki rögtön, most más is a főállásom, kezdetben most keresek mellékàllàst, mint burkoló, és el szeretnék kezdeni azért élesben is gyakorolni. Nemrég lett meg a vizsgám.
A lakhatás tényleg fontos, rokonoknàl laknék. A munka az Osztrák hatàrnàl lenne, egy kisvàrosban. Viszont van autóm, azt nyilván fent kell tartanom, meg teljesen ingyen ott sem laknék, csak jobb lenne azért, mint egy tömegszàlló.
2021. júl. 18. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!