Megéri átszámítva havi félmillió forintért kimenni Németországba, mint burkoló?
Ez szerintem teljesen az egyénen múlik, hogy igy megéri e vagy sem.
Totál nem mindegy az sem, hogy itthon hol lenne az az elhelyezkedés pl.
Nekem pl. rohadtul nem érne meg annyit, hogy ennyiért kimenjek annyira nagyon messzire. De másnak meg lehet simán.
Én sokszor látom, hogy keresnek iylesfajta szakmunkásokat (nem biztos, hogy pont burkoló) Ausztriába, ennél több fizetésért bőven, és soskzor nyelvtudás sem kell, elég ha egy csapatban 1 ember tud németül.
Nyilván attól is függ, hogy az ember kihez megy ki, vagy hogy stb.
Én pl. ennyi pénzt keresek Bécsben (pontosabban kicsit többet 550 körül) betanitott munkára, és egyáltalán nem szakadok meg. Ezért irtam, hogy ez a pénz vicc egy burkolónak hiába kezdő.
Én biztos vagyok benne, hogy ennél jobb ajánlatot lehetne találni, de nem tudom, hogy a kérdező, hogy és miként találta ezt a lehetőséget.
De persze bőven elképzelhető olyan szituáció is, hogy ez is jobban megéri, mint nem kimenni.
De elég olyan legalja kihasználós ajánlatnak tűnik azért, ami sose kecsegtet jóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!