Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rosszul csinálnám?

Rosszul csinálnám?

Figyelt kérdés

Samsung galaxy s24em lesz, nem plusz nem ultra, a sima s24. Tudom, hogy gorilla glass kijelzője van, de sajnos hajlamos vagyok betörni, a mostanit is betörtem üvegfólia alatt! 2x lett cserélve a képernyője.

Ha rátennék egy erős edzett üvegfóliát, meg egy 360° tokot (ami befedi a képernyőt is ugye), az működne úgy?

Egy az, hogy nem lesz-e érzéketlen a képernyő?

Az ujjlenyomat olvasó a képernyő alatt van. Az fogja érzékelni az ujjamat? Mert üvegfólia alatt igen, de nem tudom hogy a plusz tokkal mi a helyzet.

Harmadszor, mennyire van pontosan méretezve a 360° tok? Mivel alatta lenne az üvegfólia össze fog érni az oldalán? Nem lesz kicsi a tok?

Kissé tanácstalan vagyok ebben, köszönöm ha segítetek!

nov. 7. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen 360 fokos tokot találtál, de sejtem hogy valami olcsó kakit. Inkább vegyél egy strapa spigen vagy panzerglass tokok meg fóliát, azzal müködni fog az ujjlenyomat olvasó is, és a telefont is megvédi.
nov. 7. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt tudom ajánlani.

nov. 7. 20:07
 3/9 A kérdező kommentje:
nov. 7. 20:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Ezt talaltam. Szerintetek?
nov. 7. 20:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen 2! Jónak tűnik, de mi van, ha betörik a kijelző alatta? Vigyázok rá mindennél jobban, de mindenkivel előfordul, hogy leesik. 🫤
nov. 7. 20:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon gagyi lehet.
nov. 7. 20:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Miért? Légyszi indokold is, ne csak leírd a véleményed, mert ebből nem tudok sokat még...
nov. 7. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert hogy egy noname márka, és még annyi figyelmet se fordítottak a termékre hogy valódi képet csináljanak róla. Ennyi pénzért már kapsz normális uag, spigen, panzerglass, stb normális tokok, miért nem azok között nézelődsz? Még bemutatós is találsz róla és nem zsákbamacska.
nov. 7. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy egy komolyabb esésnél, ha a kijelzővel kap el valami tereptárgyat a telefon, akkor így is, úgy is betörik, tök mindegy, hogy milyen fólia meg üveg meg egyéb van rajta. Ráadásul a telefon szinte egy kopó termék, egész nap cipelgeted, leejted, hozzáütöd valaminek, stb. Előbb-utóbb sérülni fog.

Mindenesetre szerintem nem túl sok értelme van rátenni egy fóliát és egy 360-as tokot, lehet, hogy az üvegfólia miatt rá sem fog menni a tok, meg hát bizony, a kijelző érzékelése elég vacak lesz (ha egyáltalán működni fog).

Legyen rajta egy normális tok (aminek a pereme a kijelző fölé lóg, hogy ez is védje) plusz egy fólia és vigyázz a telefonodra. Ennyi a trükk. Ne dobáld le. Vagy ha állandóan dobálod és nem tudsz rá figyelni, akkor vegyél olyan ársávban telefont, ahol nem probléma számodra, ha 1-2 évente cserélni kell a kijelző miatt.

nov. 7. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!