Rosszul csinálnám?
Samsung galaxy s24em lesz, nem plusz nem ultra, a sima s24. Tudom, hogy gorilla glass kijelzője van, de sajnos hajlamos vagyok betörni, a mostanit is betörtem üvegfólia alatt! 2x lett cserélve a képernyője.
Ha rátennék egy erős edzett üvegfóliát, meg egy 360° tokot (ami befedi a képernyőt is ugye), az működne úgy?
Egy az, hogy nem lesz-e érzéketlen a képernyő?
Az ujjlenyomat olvasó a képernyő alatt van. Az fogja érzékelni az ujjamat? Mert üvegfólia alatt igen, de nem tudom hogy a plusz tokkal mi a helyzet.
Harmadszor, mennyire van pontosan méretezve a 360° tok? Mivel alatta lenne az üvegfólia össze fog érni az oldalán? Nem lesz kicsi a tok?
Kissé tanácstalan vagyok ebben, köszönöm ha segítetek!
Az a helyzet, hogy egy komolyabb esésnél, ha a kijelzővel kap el valami tereptárgyat a telefon, akkor így is, úgy is betörik, tök mindegy, hogy milyen fólia meg üveg meg egyéb van rajta. Ráadásul a telefon szinte egy kopó termék, egész nap cipelgeted, leejted, hozzáütöd valaminek, stb. Előbb-utóbb sérülni fog.
Mindenesetre szerintem nem túl sok értelme van rátenni egy fóliát és egy 360-as tokot, lehet, hogy az üvegfólia miatt rá sem fog menni a tok, meg hát bizony, a kijelző érzékelése elég vacak lesz (ha egyáltalán működni fog).
Legyen rajta egy normális tok (aminek a pereme a kijelző fölé lóg, hogy ez is védje) plusz egy fólia és vigyázz a telefonodra. Ennyi a trükk. Ne dobáld le. Vagy ha állandóan dobálod és nem tudsz rá figyelni, akkor vegyél olyan ársávban telefont, ahol nem probléma számodra, ha 1-2 évente cserélni kell a kijelző miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!