Kb 2 hónapja naponta 0.25 mg frontint szedtem, szerintem függő lettem de már rosszabb az idegállapotom mint addig, 7 napja próbálom elhagyni de borzasztó rosszul vagyok, Ha hívok orvost az mit csinálna ez esetben?
Figyelt kérdés
Zavart vagyok, hibáztatom magam, remegek is úgyérzem.máj. 29. 11:12
1/9 anonim válasza:
Erről azért nem 7 nap leszokni. Van, aki két évig szedi, aztán 1-1,5 év lejönni róla. Azért nem szokták a pszichiáterek sem poénból felírogatni. Azt mondod, 2 hónapja szeded, miért? Megoldódott a probléma, ami miatt szedned kellett? Mert addig nem is érdemes elkezdeni a leszokást, csak kudarcélményed lesz.
2/9 A kérdező kommentje:
kudarcélmény, bizony az van, borzalmas..
Alváshiány miatt szedtem, és gondok imertelen kilátására,,már bánom,
De igy sem jó.
máj. 29. 11:36
3/9 anonim válasza:
Hát, ez szopó akkor. Tényleg az van, hogy ha "csak" 2 hónapig szedted, akkor most tök nehéz lesz leszokni, de ha nem oldod meg, ami miatt szedted, visszakerülsz rá se perc alatt. Orvos írta fel? Vele konzultáltál? Ő mit mondott?
4/9 Chris Coleman válasza:
SAjnos alvásproblémára nem a legjobb mert a kérdés, hogy elaludni nem tudsz, vagy megébredsz és visszaaludni nem sikerül? Ha le akarsz róla szokni, akkor kezd úgy, hogy az elős héten picit levágsz bleőle. Következő héten kicsit többet vágsz le (reszelhetsz is bleőle körömreszelővel). A lényeg, hogy hetente csökkented a menyniséget így szépen finoman
5/9 anonim válasza:
Felezd meg majd a felet is felezd meg. Ha szükségét érzed a negyedet is felezd!3x1 hét az egész!
Orvosi tanácsra így szoktam le róla több évig tartó szedés után.
6/9 anonim válasza:
Egyrészt fogadd el, hogy nem vagy tökéletes, hibázhatsz, másrészt ventillálj az érzéseidről amíg el nem (és még utána is) múlik az elvonás. Én legalábbis így jöttem le ezekről. Nyomj fekvőtámaszokat ha nagyon rajtad van az idegesség. A gondolataidat meg zabolázd meg mert becsaphatnak, ne ostorozd magad. Talán felír valami kedély javítót a frontin helyett vagy a valeriana-t ajánlaná nem tudom. Lelkileg próbáld megközelíteni ezt a nem alvás dolgot. Ha békésebb a lelked, a gondolataid biztos jobban is alszol majd.
7/9 anonim válasza:
Senki sem tökéletes :) Például ez a válasz is mindjárt olyan 0-t fog kapni, hogy ihaj csuhaj. Ne feszülj szét a gondolataidtól. Jó vagy, megteszed a tőled telhetőt! Bánj kedvesen magaddal
8/9 anonim válasza:
A körömreszelős módszert ajánlanám. Nagyon apró lépésekben.
9/9 anonim válasza:
Ez a xanax (mert a frontin gyakorlatilag az) pont olyan, mint az alkohol. Mármint nem hatóanyagában, nem jellegében, nem anyagcseréjében, de abban egyeznek, hogy aki ezekre ráfügg, az okkal függ rá. És amíg a probléma gyökere nincs kezelve, addig kb. lehetetlen lejönni róla. Nem ok nélkül ír fel a kezelőorvos frontint, de amint sikerült megszüntetni az indokot, külön folyamat leszokni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!