Romániában miért érte el célját a tanársztrájk, megemelik a fizetésüket, Magyarországon meg nem? Mit csinálnak itthon rosszul a magyarok, hogy mindig szívóágra kerülnek?
Azért mert romániába nincs akkora hazátuló baloldlai ellenzék akik 6 millióért politizálnak az adónkból és közben Brüsszelből szétverik az országot.
A baloldal államcsődöt fog okozni mert vosszatarttatják a brüsszeli pénzeket.
Ha jönnének a brüsszeli pénzek akkor lenne béremelés azonnal 800 ezer lenne a kezdőfizetés a tanároknak!!
De a baloldal, Gyurcsányék, a kommunisták ez ellen dolgoznak!!
Bolsevikok! Hazudoznak, uszítanak, tönkreteszik magyarok millióinak az életét mint 2010 előtt! Csak most brüsszelből mert itthon senki se szavaz rájuk!
Nettó hazaárulás, hogy magyarok millióit nyomorítja meg a baloldal a pénzek visszatartásával.
Ők meg 6 milliót keresnek!! Felháborító!
4. Mi ez a bolondéria? Szállj már magadba!
Persze, persze ha Orbánnak neuológiai problémái lennének tikkelne és önkénytelen forgatná a fejét arról is a baloldal tehetne... :DDD
@4
"A baloldal államcsődöt fog okozni mert vosszatarttatják a brüsszeli pénzeket."
Ennyire szárnyal meg dübörög a magyar gazdaság, hogy a brüsszeli pénzek nélkül államcsőd várható?
"Ha jönnének a brüsszeli pénzek akkor lenne béremelés azonnal 800 ezer lenne a kezdőfizetés a tanároknak!!"
Hazugság, a 800 bruttó a plafon a tervezet szerint, és nem a kezdőfizetés. Egy szárnyaló, dübörgő gazdaság viszont önmagában is ki kéne hogy tudja termelni a tanárok fizetésemelését, nem kellene hozzá Brüsszelnél kuncsorogni alamizsnáért.
"Bolsevikok! Hazudoznak, uszítanak, tönkreteszik magyarok millióinak az életét"
Na, ez legalább igaz a jelenlegi vezetésre, ez az egyetlen mondatod, amelynek valóságtartalma is van.
"Ők meg 6 milliót keresnek!! Felháborító!"
A főnöködnél reklamálj, ő emelte meg a fizetésüket.
Én is úgy hallottam sokkal általánosabb volt a sztrájk. És ott érettségik maradtak el miatta.
Itt nálunk akiket tanár ismerőseimet kérdeztem azt mondták nem sztrájkolnak mert nem old meg semmit. Hát ha így állnak hozzá akkor tényleg nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!