Mit gondolsz azokról akiknek iPhone-juk van? Miből van és minek van nekik?
"Valahogy ugyanazokat a dolgokat egy olcsóbb telefonnal is meg lehet csinálni."
Hát biztos nem...
"Miből van és minek van nekik?"
Csak egy kicsinyes ember kérdez ilyent akinek teljesen sivár az élete van és azzal foglalkozik hogy kinek miből van telefonja, autója, stb.
Na mesélj. Lézer szkenner melyik olcsóbb telefonban van?
"Na mesélj. Lézer szkenner melyik olcsóbb telefonban van?"
Oszt melyik drágábban, oszt mi a francnak? :D Az én telefonom sem két fillér volt, aztán mégsincs benne.
Nyilván arra gondolt joggal az idézett mondat szerzője, hogy amit meg lehet és ÉRDEMES egy okostelefonnal csinálni, azt 99,99%-ban lefedi a középkategória - sőt az alsó szegmens felső része - is.
És mit gondoltok azokról, akiknek Samsung S24 ultra telefonjuk van?
Vagy Vertu?
"Lézer szkenner melyik olcsóbb telefonban van?"
Az miért is kell bele?
"Miből van és minek van nekik?"
Még egy kisgyerek, aki itt tölti az idejét...
Ez egyszerűen nem igaz. Az iphone-al azonnal, akadásmentesen tudok bármikor kiváló fotókat, videókat készíteni, közben megosztom akivel akarom, közben a háttérben nyitva még vagy 3 app ami a munkámhoz kell (ebből 2 kifejezetten energiazabáló, és középkategóriás Samsungon beszaggat, próbáltam). Ja és mert lassan 3 éves de még minden frissítést megkapok rá és egyszer sem jut eszembe, hogy cseréni kéne már. Samsungos voltam tizenévig, de a csúcs Samsungokat is már 2 év után jött, hogy lecseréljem. Az Iphone-al reálisan lehet akár 5 évre is tervezni. Ez a nem mindegy.
Rossz kategória!
itt tedd fel ezt a kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!