Iphone előnyei?
16 évvel ezelőtt volt utoljára androidos telefonom, úgyhogy nem tudok neked összehasonlítást mondani, mivel anno azokból is a középkategóriás szarokat használtam, amik nyilván nem veszik fel a versenyt.
Vegyél egyet vagy kérd el egy ismerősödét csak nyomkodni egy pár pillanatig, és döntsd el, tetszik-e.
Egyébként gyors, nem lassul be, nem romlik el, zárt, de alapvetően egy csúcskategórás Samsung és iPhone között max annyi különbség van, hogy neked melyik rendszer tetszik jobban.
Gyors,stabil,erős. iPhone egy remekmű,egy csoda!
Semmi nem veszi fel vele a versenyt.
"Mindig, mindenki a frissítést emlegeti az iphone telefonok mellett."
Ami pár évvel ezelőttig még igaz is volt. Manapság már a középkategóriás droidoknál is dobálóznak az 5 éves supportokkal. Meg hát őszintén szólva én mostanában egyre mérgesebb vagyok az Applere. Sokra megyek a hosszú szoftveres supporttal, ha folyamatosan egy csomó újdonságot megtartanak az újabb készülékeknek. De még olyan pitiáner dolgokat is, mint hogy az aksiban hány teljes ciklus van. Ezt pl. egy 15-ös már kijelzi, de egy régebbi telefonjukon ez miért nincs meg? :D
Őszintén én eddig kb. azt tudtam felhozni érvként, hogy kisméretű, de jó telefont másnál nem nagyon tudsz venni (a Samsung S szériát leszámítva), meg hát tök jó volt az Apple Pay is... de most már azt sem fogom merni használni a jövőben, maximum valami játék Revolut kártyával...
Hát nekünk az van, de elgondolkoztam a legújabb Honor telefonon.
Biztonság, support, stb, stb, de már nem az a cég, mint régen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!