Iphone előnyei?

Figyelt kérdés
2024. jún. 28. 19:53
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
76%
1-esnek. Hű de bölcs valaki! Mondjuk van benne igazság a mondandódban. Az Apple termékek amúgy is túl árazotak. Ez nyílt titok.
2024. jún. 29. 09:08
 12/32 anonim ***** válasza:
0%
2024. jún. 29. 09:23
 13/32 anonim ***** válasza:
előző vagyok, én is iPhone-t használok, nekem nagyon bejön az egész rendszer, nézd meg a videót, hátha ez segít :) ha bármi kérdèsed van az iPhone-okkal kapcsolatban nyugodtan írj privátban🙂
2024. jún. 29. 09:25
 14/32 anonim ***** válasza:
87%

iPhone-om van, de nem gondolnám nagy előnye van.

De 1 mégis, az pedig a megszokás. A rendszer ugyanolyan szinte, mint amikor kivettem az első iPhone-om a dobozból úgy 4-5 éve.

Az androidos telefonoknál ez nem éppen így van, sok a változás(A52S van a közelemben, arra csak néha ránézek és nagyon sokat változott maga a rendszer pár év alatt).

Szóval ez mindenképpen nagy plusz számomra(nagyon sok androidoztam és a végén már kivoltam ezzel).

Meg a kiszámíthatóság, a frissítések eddig sosem okoztak bugot, ritkán nyúlnak a rendszerbe.

De azt abszolút hülyeségnek gondolom, hogy stabilabb, gyorsabb stb.

Egy 15 Pro-val megegyező vason azért a csúcs Samsung-ok is piszok gyorsak és megbízhatóbbak, sőt az android sokkal több funkciót tartalmaz, nagyobb szabadságot ad.

Amit viszont meg szoktam adni nagy előnynek még az Apple-höz, az a jól lefedett piac. A Samsung nagyon sok telefonja van, de nem tudnak kiállítani egy konkurens telefont a 15 Pro-nak, az iPhone SE-nek. Szóval ők olyan piaci részeseket is lefednek, amire más nem is gondol.

De amúgy többnyire marketing, meg fanatizmus amit sokan állítanak. Manapság azért nincs az a nagy különbség az IOS javára...

2024. jún. 29. 10:25
 15/32 anonim ***** válasza:
84%

#12.

Ezeknek a videóknak semmi értelme nincs, ki kell próbálni és használni.

Tapasztalataim szerint ha iPhone-od van rendesen fel kell költözni a felhőbe, az plusz kiadás de egyben kényelem és függőség is valamitől.

Meg kell szokni, hogy nincs valós fájlkezelés.

Az alkalmazások többsége itt fizetős sajnos, és sok a hirdetés(bár ez androidon is így van).

De ezeket leszámítva akinek tiktokra kell, meg messengerre, néha képeket lő nincs nagy különbség. De arra felesleges is megvenni egy iPhone 15-t, bőven elég olcsóbban valami A55 és az is használható 4-5 évig.

Saját véleményem szerint egyre kezdenek feleslegessé válni a csúcstelefonok meg a felső kategóriások, az Apple meg szinte csak ott van versenyben(a SE széria inkább céges telefon, mint normális okostelefon)szóval kíváncsi leszek hogyan alakítja át a termékpalettát az Apple.

2024. jún. 29. 10:29
 16/32 anonim ***** válasza:
52%

#9 Az Apple Pay olyan dolog, hogy ott a Google Pay, ugyanazt tudja mindkettő.

Én használtam iPhone-t, nem láttam semmilyen előnyét. Szerintem fapados és le van maradva. Nekem bevált az Android és maradok is annál.

2024. jún. 29. 11:46
 17/32 anonim ***** válasza:
30%

"#9 Az Apple Pay olyan dolog, hogy ott a Google Pay, ugyanazt tudja mindkettő."

Aha. Páromnak Android van, nekem Iphone. Imádom a Samsungot is, de össze sem lehet hasonlítani, mennyivel jobban megy az Iphone-on..

Más előnyök: soha nem akad meg, stabil, rendszeres és hasznos frissítések, majdnem 3 évesen is a telefon olyan mint az új, nem érzed, hogy már lassan cserés. Csúcsminőségű képek és videók. Airdrop. Letisztult az egész. Galériában a képeket felismeri arc alapján, vagy tudsz pl cím, helység alapján keresni, meg millió ilyen apróság.

2024. jún. 29. 23:08
 18/32 anonim ***** válasza:
87%

"Aha. Páromnak Android van, nekem Iphone. Imádom a Samsungot is, de össze sem lehet hasonlítani, mennyivel jobban megy az Iphone-on.."

Ja, tök jól megy az Apple Pay, aláírom, mert azt használom... illetve a napok óta tartó botránnyal és tököléssel azt érték el, hogy ez ezentúl számomra egy játék lesz, Revolut digitális kártyákkal, amik mögött 2 fillér fedezet van maximum...

"Más előnyök: soha nem akad meg"

Na... :) Gyerekek :) Nem régi telefonom van, de már újkorában is bőven voltak mikrolaggjai, most meg kb. 2 évesen napi szintű dolog. Aki ezt nem látja, az nem is akar rá figyelni. :D

"rendszeres és hasznos frissítések"

Roppant sok funkciót nem kapnak meg a régi készülékek a frissítésekkel. Az esetek többségében erre semmilyen hardveres magyarázat nincs, csak szimplán arra ösztönöznek, hogy vegyél már új telefont.

"majdnem 3 évesen is a telefon olyan mint az új, nem érzed, hogy már lassan cserés"

De általánosságban már elég régóta semmilyen telefont nem kell falhoz vágni 3-4-5 éves korában. Ez nem Apple tulajdonság.

" Galériában a képeket felismeri arc alapján, vagy tudsz pl cím, helység alapján keresni, meg millió ilyen apróság."

Ennek mi köze van a telefonhoz? Ezt lényegében az összes galéria alkalmazás tudja. Én pl. iPhonon is Google Fotókat használok erre, mert minden túlzás nélkül fényévekkel jobban működik, mint az Apple jelenlegi megoldása.

2024. jún. 30. 01:05
 19/32 anonim ***** válasza:
77%

#17 Te mégis miről beszélsz? Feloldom a telefont, odaérintem, csilingel és kész, fizettem. Ennél jobban hogyan tud működni? Sehogy. Tudom, használtam már AG-t és GP-t is. Egyébként jó a mostani Apple Pay botrány lol.

"soha nem akad meg, stabil"

Aham, oké. De melyik? Nekem van egy iPhone 7 Plus-om, a kezdőképernyőn laggolt újkorában is, pedig akkor is egyesek állítottág, hogy az pedig nem laggol :D Stabilnak sem olyan stabil, első olyan telefonom, amit nem tudtam újraindítani fagyás után és 5 percet várnom kellett mire magától rájött, hogy lefagyott és újraindult. Nekem most egy 4 éves Pixel 4a-m van, nem akad, nem lassú és stabil is.

"rendszeres és hasznos frissítések"

😂 hasznos frissítés, mint pl lehetsz már poop emoji is? :D A rendszeresről annyit, hogy Google telefonokra 7 évig jön már havonta a rendszer és funkciófrissítés is.

"majdnem 3 évesen is a telefon olyan mint az új, nem érzed, hogy már lassan cserés"

Ezt én a 4 éves telefonomnál is érzem.

"Csúcsminőségű képek és videók"

Ezt az összes csúcstelefonról el lehet mondani, de a DSLR-em még mindig jobb képeket csinál. Egyébként pont most csináltam hosszabb videót a Pixel 4a-mmal egy koncerten. Csak néztem, hogy milyen jó a minősége, mert kb ilyen gyakran készítek koncerteken felvételeket. Láttam másokat iPhone-okkal videózni, messze jobb volt az enyém, amin meg is lepődtem, mert iPhone-ok pont jobbak szoktak lenni videózásban, viszont a Pixelnek pedig a fények kompenzálása jobban megy.

"Airdrop"

Quickshare: [link]

(gyárilag van)

"Letisztult az egész."

Én inkább fapadosnak mondanám. A beállítások pl még mindig egy rendszerezetlen katyvasz szerintem.

"Galériában a képeket felismeri arc alapján, vagy tudsz pl cím, helység alapján keresni"

Ez mióta a telefon képessége? Soha nem volt az. Fotóknál alapból menti a GPS koordinátát, nagy cucc... A Nexus One-om már mentette 2010-ben, sőt már akkor is volt arcfelismerés Google Plus-on, ami már Google Photosban van. A Google Photos sokkal fejlettebb, mint az iOS galériája/iCloudja vagy bármilye is, ami csinálja ezt. Felismeri a tárgyakat, színeket és azok alapján is tudsz keresni.

2024. jún. 30. 02:31
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
Húú ember mennyire vagytok frusztráltak, hogy ekkora regényeket idenyomtok? A DSLR jobb képet csinál? Tényleg? Egy önmagában drágább fénkyépező, ami drágább mint az egész telefon? Nem gondoltam volna.
2024. jún. 30. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!