Mit gondolsz azokról akiknek iPhone-juk van? Miből van és minek van nekik?
Már bocsánat, de milyen gyökér kérdés ez? Nyilván rohadtul sok embernek gondot jelent ebben az országban a puszta megélhetés, de azért lássuk be, hogy az ország többsége - ha másra nem, hát részletre - bármikor megvásárolhatna egy iPhonet. Ez nem egy valódi luxus termék, csak egy drága telefon. Manapság ez már régen nem státusz szimbólum.
Mi ez hogy "miből van nekik"? Miből-miből, egy minimálbérből is kigazdálkodható részletre az ára. Sőt, egy nyári diákmunkából hitel nélkül is bőven megvehető. Ez nem egy szupersportautó, egy jacht vagy egy villa a riviérán...
Aki megnegedheti magának és azt szereti lelke rajta.
De, akinek nem telik a számlákat befizetni és pár ezer forinton megy a vita minden hónapban úgy, hogy hatan vannak ebből 4-nek luxustelefonja van, na az ilyenekről nem vagyok túl jó véleménnyel.
"Miből van és minek van nekik?"
Ausztriában élek 19 éves korom óta, most vagyok 34 éves, átszámítva 1.3 milliót keresek, ebből van az iPhone-om. Azért van Iphone-om, mert ez tetszik. Sőt, egy MacBook Pro-m is van, az is azért van, mert az tetszik.
Megkaptad minden kérdésre a válaszod?
Év végén egy Toyota CH-R-t veszek, az is azért, mert az tetszik.
Bár a Zsiguli is pont ugyanoda vinne mint a Toyota, én akkor is Toyotát veszek kiscsillag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!