Már 7 android telefonomat feltörték. (Nem kell az olyan megjegyzés, hogy honnan tudom. TUDOM, elég hosszú időm volt meggyőződni róla).Arra is rájöttem, hogy nem a fiókok miatt!Legutóbbi telefon Huawei,tehát nincs rajta Google-fiók.Hogyan sebezhető?
Figyelt kérdés
Sim feltöltőkártyás volt,természetesen új.Régi emailjeimbe se léptem be. Minden új volt.Senkinek nem adtam ki bonyolult,kb. 40 karakteres jelszavaimat.Lehet-e hogy valahonnét kiderítette a számom, és úgy hekkelte meg. Wifit sem használtam.Vagy switch van valahol(mik lehetnek)? Nincs más okoseszközöm, a régi telók kikapcsolva.Net,kábeltv előfizetésem emiatt nincs!Plusz meg senki kezébe nem adtam, tehát kizárólag távolról csinálja egy hozzáértő!!!Milyen eszközökkel, hogyan csinálja ezt?jan. 17. 14:37
51/54 A kérdező kommentje:
49 Szórakozzál is jól, nehogy unatkozni próbálj. Kedvedért igyekszek még kérdéseket kitalálni, le ne maradj. Kár lenne ilyen tartalmas, hasznos kommentekért. 😁😁😁😁😁😁
jan. 24. 14:47
52/54 anonim válasza:
"számos jel van, ami arra utal, hogy a készüléken kémprogram fut:
A mobil szokatlanul gyorsan merül és túlmelegszik: ez azért lehet, mert a kémprogram folyamatosan fut a háttérben.
Furcsa SMS-ek: ezek legtöbbször olyanok, amelyeket látszólag ön küldött, de biztos, hogy valójában nem tett ilyet.
Megugró adathasználat: miközben aktív, a kémprogram folyamatosan küldi az adatokat a hackernek, ami jelentősen megdobhatja az adatforgalmunkat."
53/54 anonim válasza:
#52 neki nincs kémprogram a telefonján, csak hülye és nem veszi az egyértelmű lapokat. az anyja fecseg és pont
54/54 anonim válasza:
Egyértelmű sajnos a kérdező szavaiból, hogy fejben van a gond.
Lehet, ő maga is tisztában van vele, hogy nem véletlenül áll valamilyen kezelés alatt. Csak ezt nekünk nem mondja. Titkolja.
Vagy nem szed semmit, de kellene. Hátha akkor megszűnnének a rejtélyes lehallgatások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!