Már 7 android telefonomat feltörték. (Nem kell az olyan megjegyzés, hogy honnan tudom. TUDOM, elég hosszú időm volt meggyőződni róla).Arra is rájöttem, hogy nem a fiókok miatt!Legutóbbi telefon Huawei,tehát nincs rajta Google-fiók.Hogyan sebezhető?
Nyilván a kérdés szakmailag vicc, amellett egy másik körülményre hívnám fel a figyelmet.
Kérdező ideges (jobban mondva idegbeteg) reakciói.
Te komolyan nem érzed, hogy itt gondok vannak?
Nem így kellett volna reagálni, ha te rendben lennél fejben.
Kérdező!!
Én szeretnék tőled tanulni. Mostanában furcsán viselkedik a telefonom. Félek feltörték. Hogyan jöttél rá? Unom már h emiatt cserélmi kell a telot.
Ès milyen jelei vannak hogy illetèktelen kezèbe kerültek az adataid? Ellopott fiók? Kártyás visszaèlès?
Mert már nem a 90' èvekket èljük, hogy pusztán rosszindulatból/szórakozásból kèszìtsenek vírusokat, hanem mindig a haszonszerzès a cèl.
Mit loptak el?
28. "Aki nem tanulta az informatikát az jó, hogy nem ért hozzá! Ellenkezője lenne furcsa."
De ha magad is beismered, hogy nem értesz hozzá, miért akarsz meghazudtolni másokat? Jó, hogy itt tudatlanok is szoktak válaszolgatni, de azért általában jelen vannak ilyen oldalakon hozzáértők is.
Nem tűnt fel, hogy eddig még senki nem állt ki a butaságaid védelmében?
Lehet, hogy csak egy olyan alkalmazást raksz fel újra és újra, ami valójában kémprogram.
Mondjuk a facebook is az, de itt most kivételesen nem erre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!