Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Már 7 android telefonomat...

Már 7 android telefonomat feltörték. (Nem kell az olyan megjegyzés, hogy honnan tudom. TUDOM, elég hosszú időm volt meggyőződni róla).Arra is rájöttem, hogy nem a fiókok miatt!Legutóbbi telefon Huawei,tehát nincs rajta Google-fiók.Hogyan sebezhető?

Figyelt kérdés
Sim feltöltőkártyás volt,természetesen új.Régi emailjeimbe se léptem be. Minden új volt.Senkinek nem adtam ki bonyolult,kb. 40 karakteres jelszavaimat.Lehet-e hogy valahonnét kiderítette a számom, és úgy hekkelte meg. Wifit sem használtam.Vagy switch van valahol(mik lehetnek)? Nincs más okoseszközöm, a régi telók kikapcsolva.Net,kábeltv előfizetésem emiatt nincs!Plusz meg senki kezébe nem adtam, tehát kizárólag távolról csinálja egy hozzáértő!!!Milyen eszközökkel, hogyan csinálja ezt?

2024. jan. 17. 14:37
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
Szoftverfrissítéssel foglalkozol, és ne léteznek hekkerek, ugye? Téged kéne kivizsgálni.Gerinctelen hozzászóló!
2024. jan. 17. 16:31
 12/54 anonim ***** válasza:
63%
...és még olvasni sem tud.
2024. jan. 17. 16:39
 13/54 anonim ***** válasza:
69%
Ne viccelj kérdező, a beírásaid elárulják, hogy problémákkal küszködsz sajnos (nem technikai).
2024. jan. 17. 16:51
 14/54 A kérdező kommentje:
Feltettem 1 kérdést, és beszóltak, kik küzdebek problémával? Idiótáknak nem válaszolok.
2024. jan. 17. 16:54
 15/54 anonim ***** válasza:
63%

De a 6. sz reakció (15:48) iskolapéldája a paranoiának.

Ráadásul a kérdés technikailag fantazmagória csak.

2024. jan. 17. 17:02
 16/54 anonim ***** válasza:
87%

"Nem kell az olyan megjegyzés, hogy honnan tudom. TUDOM, elég hosszú időm volt meggyőződni róla"

Pedig ennek kifejtése az egyik kulcskérdés az esetben. Enélkül joggal néznek bolondnak.

2024. jan. 17. 17:29
 17/54 A kérdező kommentje:

Aki ért az informatikához nem néz bolondnak, kivéve persze ha ő lenne az a bizonyos hekker. S többiek véleménye nem érdekel.

Egyébként elállított jelszavak pl.nem működő oldalak, funkciók, stb.

2024. jan. 17. 17:33
 18/54 anonim ***** válasza:
84%

"Aki ért az informatikához nem néz bolondnak"

El kell keserítselek, de pont, aki kicsit is ért hozzá, az jókat röhög rajtad. Jogosan.

2024. jan. 17. 17:45
 19/54 A kérdező kommentje:
A jellened a sorsod. Ahigy a mondás tartja.
2024. jan. 17. 17:49
 20/54 anonim ***** válasza:
14%

iPhonet kell venni, ahhoz nem értenek a hackerek.

Aki gyakran ül melléd az is gyanús.

2024. jan. 17. 17:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!