Már 7 android telefonomat feltörték. (Nem kell az olyan megjegyzés, hogy honnan tudom. TUDOM, elég hosszú időm volt meggyőződni róla).Arra is rájöttem, hogy nem a fiókok miatt!Legutóbbi telefon Huawei,tehát nincs rajta Google-fiók.Hogyan sebezhető?
30#
"Jó, hogy itt tudatlanok is szoktak válaszolgatni"
és kérdezni.
Kit akarok meghazudtolni? Mire gondolsz? Egyébként az avast vírusírtó írta ki pontosan ezt:valaki leskelődik utánad. Szerintem egy normális nem buherált (hekker által készített) program nem ír ilyen szöveget, max, hogy vírust talált vagy állítsak be képernyőzárat vagy hasonlót.
Érdekes, higy használható választ nem írtak arra a kérdésre, higy távolról NEM FIÓKON KERESZTÜL hogyan érhető el egy vadiúj android telefon. Csak a kioktatás megy. Hozzáértők azt ne írjátok, hogy sehogy. Szánalmas írás részetekről butaság!!!
"Szerintem "
Szerinted. A valóságban meg szándékosan dobálja ezt az üzenetet, hogy a deilettáns véglény fajtád bekajálja, és előfizessen az abszolút felsleges vackukra.
"hogyan érhető "
Sehogy kisfiam.
"Egyébként az avast vírusírtó írta ki pontosan ezt:valaki leskelődik utánad."
Azért írja ki, hogy előfizess arra a fosra. Töröld le, maga az avast a vírus. Defender bőven elég.
Nem értesz valamihez, aki pedig ért hozzá azt lebutázod. Nem vagy éppen egy okos ember.
#38 "Érdekes a szabályzatba benne van, hogy ne sértegessetek senkit."
"Tán böki valami a csőrödet SEGGFEJ!"
🤡🤡🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!