Már 7 android telefonomat feltörték. (Nem kell az olyan megjegyzés, hogy honnan tudom. TUDOM, elég hosszú időm volt meggyőződni róla).Arra is rájöttem, hogy nem a fiókok miatt!Legutóbbi telefon Huawei,tehát nincs rajta Google-fiók.Hogyan sebezhető?
45. "Tudom amit tudok, kár a gőzért! Ahhoz mit szólsz ha egy ismerősöd elszólja magát oly módon, hogy egy elhangzott beszélgetésből idéz ahol nem volt jelen, a készülék mikrofonjáról hallotta. Nincs meghekkelve, ja persze. Telepatikus uton tájékozódik vagy varázsló, mi? Hahaha."
Az a baj, hogy te ezt nem érzed és nem is hiszed el, hogy ezek tipikusan paranoid gondolkodásra utaló téveszmék.
Neked nem tűnik fel, hogy vannak gondjaid, esetleg kezelnek is valamivel?
Csak azért, mert beléptem a telefonodba és láttam érdekes dolgokat.
"Aki valóban okos az nem hülyéz le másokat"
hanem csak ennyi:
"ő is gerinctelen szemétláda, féreg."
:) :)
"Ahhoz mit szólsz ha egy ismerősöd elszólja magát oly módon, hogy egy elhangzott beszélgetésből idéz ahol nem volt jelen, a készülék mikrofonjáról hallotta."
"Csak az a gond, hogy anyám nem mondja el senkinek amit 4 szemközt beszélünk!"
Nem, nem hallotta, anyád kotyokta el.
"Hizzá lehet érni a kamerához is és bármihez, a hálózathoz is, annak aki érti. Eze tények amit megtapasztaltam."
Nem, nem igaz. Nem egy filmben élünk, ahol kattintás alatt meghackeled a Nasa műholdjait és utána embereket 8K-ban tudsz nézni műholdakon keresztül. Ez a valóság.
"Csak az a gond, hogy anyám nem mondja el senkinek amit 4 szemközt beszélünk!"
Lehelletnyit gyakorolni kell még az emberismeretet.
Igen, az is elpletykálja, akiben megbízol és a cimborád is elmondja az ellenségednek. És ezernyi eset van, mikor éveken át röhögnek valakin a háta mögött, mert ő meg van győződve róla, hogy nem verik át. Sikerült kipróbálnom mindet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!